Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7496 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

c3d 2023 - chybějící kódy pro řezy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: c3d 2023 - chybějící kódy pro řezy
    Zasláno: 20.čer.2023 v 19:49
Tak jsem si spustil C3D 2023 na novém PC a při tvorbě řezů koridoru jsem zjistil, že spousta kódů z podsestav Arkance chybí (např. Kryt, Plan, apod) . Přitom už tam mám i vlastní upravený styl sady kódů (přiznávám, že nevím, jak se tam dostal, kopíroval jsem leccos)...
Český coutry kit tam je nainstalovaný. Stejně tak jsem napřed nainstaloval a zkopírovat všechno, spojené s podsestavami
Přitom na předchozím PC s C3D 2022 bylo vše bez problémů.
Kde se styl sady kódů schovává, že bych si ho zkopíroval ? Nebo dají se kódy nastavit hromadně?
Anebo se to musí po jednom?

Děkuiji za nápady
J. Mantlík

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.čer.2023 v 09:18
Teď mi došlo, že styl sady kódů jsou vlastně v (upravené) šabloně, ale to by se taky měl při načtení šablony do 2023 přenést i jejich obsah, ne? Aspoň tak se to chovalo při přechodu z 2020 na 2022.
J. Mantlík

Zpět nahoru
spackovaE Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support
Arkance Systems - Autorizovaný dealer Autodesk
Arkance Systems

Přihlášen: 30.říj.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 47
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace spackovaE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čer.2023 v 21:31
český country kit pro C3D2023 trpěl při vydání chybou, která způsobila problémy s českým kódováním. Koukněte na tento článek, kde je návod opravy
https://www.civil3d.cz/2022/08/civil-3d-2023-oprava-ceskeho-country.html
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2023 v 11:43
Dobrý den
Velmi děkuji za postrčení. Když jsem si odkaz otevřel, tak se mi rozsvítilo, že už jsem to tehdy musl číst, ale tehdy mne to akutně nezajímalo, tak jsem zapomněl ..,.

J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13545:VIPInstalace Revit Update (nebo jiné aktualizace) končí chybou 101 (nebo jiným selháním)
Tip 6459:Nezobrazují se ČSN šablony koridorů v AutoCADu Civil 3D.
Tip 7242:Modelování proudění vody v říčním korytě (Civil3D a HEC-RAS).
Tip 9902:Nefungující příkaz MAPTRIM v AutoCADu Civil 3D 2015 CZ (Nelze inicializovat dialog).
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 2292:Chybějící šrafura řezu ve výkresu Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,680 sekund.