Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() Zasláno: 20.čer.2023 v 19:49 |
Tak jsem si spustil C3D 2023 na novém PC a při tvorbě řezů koridoru jsem zjistil, že spousta kódů z podsestav Arkance chybí (např. Kryt, Plan, apod) . Přitom už tam mám i vlastní upravený styl sady kódů (přiznávám, že nevím, jak se tam dostal, kopíroval jsem leccos)... Český coutry kit tam je nainstalovaný. Stejně tak jsem napřed nainstaloval a zkopírovat všechno, spojené s podsestavami Přitom na předchozím PC s C3D 2022 bylo vše bez problémů. Kde se styl sady kódů schovává, že bych si ho zkopíroval ? Nebo dají se kódy nastavit hromadně? Anebo se to musí po jednom? Děkuiji za nápady
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
Teď mi došlo, že styl sady kódů jsou vlastně v (upravené) šabloně, ale to by se taky měl při načtení šablony do 2023 přenést i jejich obsah, ne? Aspoň tak se to chovalo při přechodu z 2020 na 2022.
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
spackovaE ![]() ARKANCE support ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Civil, Infraworks Stav: Offline Bodů: 62 |
![]() |
český country kit pro C3D2023 trpěl při vydání chybou, která způsobila problémy s českým kódováním. Koukněte na tento článek, kde je návod opravy
https://www.civil3d.cz/2022/08/civil-3d-2023-oprava-ceskeho-country.html |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den Velmi děkuji za postrčení. Když jsem si odkaz otevřel, tak se mi rozsvítilo, že už jsem to tehdy musl číst, ale tehdy mne to akutně nezajímalo, tak jsem zapomněl ..,. |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,518 sekund.