Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 1784 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Export do PDF

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
xhome Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.dub.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xhome Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Export do PDF
    Zasláno: 10.čvc.2023 v 10:27
Dobrý deň, 

Viete niekto ako by sa dalo exportovať z modelu naraz 4 strany A4 do PDF aby som nemusel každý výkres osobitne exportovať a potom ich spájať do jedného pdf súboru. 

Ďakujem
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.čvc.2023 v 10:50
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
xhome Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.dub.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xhome Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.čvc.2023 v 12:34
Cez sheety nemam prolem to vyexportovať , jedná sa oto aby som to robil rovno z modelu a nie z rozvrženi.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21575
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.čvc.2023 v 15:40
Standardní příkaz PUBLIKUJ umí i vícelisté PDF soubory z modelových prostorů několika DWG výkresů:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/pdfn.jpg


Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10300:Jak v AutoCADu zapsat PDF obsahující hyperodkazy z objektů?
Tip 6649:VIPExport PDF v AutoCADu 2010 selže s chybou.
Tip 9973:VIPiLogic makro pro publikování všech listů výkresu do jednoho PDF.
Tip 10516:Jak zapnout/vypnout automatické otevření PDF publikovaného z Inventoru?
Tip 7596:Rychlý převod DWG výkresu do PDF.
Tip 11465:VIPAutomatizace publikování PDF z Inventoru (nastavení, složka, ivlastnosti)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,578 sekund.