Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 984 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Špatné zobrazení totožné čáry na jiném ntb

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Frgál Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019, Plant 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Frgál Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Špatné zobrazení totožné čáry na jiném ntb
    Zasláno: 06.srp.2023 v 21:21
Dobrý den,
stala se mi docela zajímavá věc. Při instalaci Autocadu do nového NTB jsem si otevřel soubor a čáry, které by se měly zobrazit plné, nebo čárkované, dokonce i text, se mi zobrazují tečkovaně.
Netušíte, jak z toho ven? Já si vůbec nevím rady.
Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem
Lukáš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21571
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2023 v 22:20
To bude problém grafiky - zkuste přepnout akceleraci na základní režim. Viz tip:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Frgál Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019, Plant 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Frgál Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2023 v 22:31
Děkuji Vám za bleskurychlou reakci, opraveno.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 552:VIPTabulka Excelu vložená do výkresu (nebo jiný OLE objekt) jsou vytištěny ve špatné kvalitě.
Tip 5810:VIPChyba importu modelu: Totožné face_face_ints s různými vrcholy tělesa
Tip 10052:VIPJak obejít systém řazení položek rozpisky v Inventoru 2015?
Tip 9760:Inventor - mizí záložka Vaultu.
Tip 11527:V tabulce AutoCADu je poškozeno ohraničení buňky (diagonální čára)
Tip 5472:Jak znázornit skryté hrany 3D modelů v daném výřezu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,412 sekund.