Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 8094 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Přerušovaná čára v rozvržení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
FiliP_PP Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.kvě.2023
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2021
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace FiliP_PP Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Přerušovaná čára v rozvržení
    Zasláno: 06.lis.2023 v 15:47
V autocadu v rozhraní modelu si nastavím styl čáry na přerušovanou ale v rozhraní rozvržení a při tisku se mi čáry najednou zobrazují v celku. Nevíte čím to je nebo jak čáru nastavit?
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2023 v 15:51
Zkontrolujte si proměnné PSLTSCALE, případně i MSLTSCALE
J. Mantlík

Zpět nahoru
FiliP_PP Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.kvě.2023
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2021
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace FiliP_PP Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2023 v 16:07
Hodnoty jsou nastaveny na "1" a ani po změně se nic nestane
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2023 v 19:42
Změně a regeneraci? Viz též příbuzné tipy.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof.
Stav: Offline
Bodů: 1223
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2023 v 19:46
Přikládám jeden obrázek a jeden dokument z dílny pana Remeše.
=^..^=
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4536:VIPNedokumentovaný kód zarovnání typu přerušované čáry.
Tip 2277:VIPJak nastavit automaticky přerušovanou čáru pro skryté hrany z příkazu SOLPROF?
Tip 5329:VIPJak rozložit přerušované a komplexní typy čar na segmenty?
Tip 419:Jak změnit rozlišení přerušované čáry? (délky segmentů)
Tip 1040:Proč jsou komplexní typy čar zobrazeny se správným měřítkem jen v modelovém prostoru?
Tip 5839:Přerušované čáry se najednou zobrazují jako plné.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 3,522 sekund.