ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT | CAD ESHOP - CZ | SK | EN | DE
Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.000 registrovaných u nás, celkem 1.080.000 registrovaných (CZ+EN), přes 51.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pozor na update Civil 3D 2024.3! Obsahuje nezvaného hosta! ??

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Civil3D RSS Zobrazit panel
RSS roboti
RSS roboti

Přihlášen: 20.lis.2009
Stav: Offline
Bodů: 171
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Civil3D RSS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pozor na update Civil 3D 2024.3! Obsahuje nezvaného hosta! ??
    Zasláno: 09.led.2024 v 06:00
První letošní článek jsem chtěla věnovat zajímavému tipu nebo užitečné funkci. Jednoduše pozitivní novince, která by nás dobře naladila do nového roku. Bohužel mi plány zkřížila novinka v podobě zabugovaného update 3 pro Civil 3D 2024. A je natolik závažná, že varování před aktualizací na tuto verzi nesnese odklad.Bug aneb návštěva, kterou jsme nezvaliBug souvisí s použitím country kitů, tedy

Viz pokračování...

Civil3D.cz - blog věnovaný aplikaci AutoCAD Civil 3D
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 14049:Proč mi export z Civilu 3D do IFC 4.3 neexportuje povrchy a tělesa?
Tip 14052:Po instalaci Update 3 pro Civil 3D 2024 jsou kódy stylů anglicky.
Tip 13763:Při pokusu o export IFC 4x3 mi Civil hlásí IFCINFRAEXPORT jako Neznámý příkaz nebo je projekt posunut vůči počátku.
Tip 13870:Jaké verze AutoCADu jsou kompatibilní s Apple macOS Sonoma (v14)?
Tip 13751:Navisworks mi zobrazuje světlejší barvy než v DWG modelu.
Tip 7173:Instalace SP s vypůjčenou licencí.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,506 sekund.