Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
bod otáčení |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Devil ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.led.2024 Lokalita: Algeria Používám: DSDSDSD Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 17.led.2024 v 14:53 |
Dobrý den,
Inventor jsem si stáhl pouze na měsíc, protože potřebuji nakreslit něco mimo obor. Jinak mě to vůbec nezajímá. Chci se zeptat, jakým způsobem si model otáčíte. Nyní tvořím sestavu a způsob shift+kolečko mi přijde velmi nepraktický, jelikož mám orbit pořád ve středu. Neexistuje ještě nějaký způsob natáčení modelu jako například v Revitu ? Ideálně kliknout na nějaké místo a otáčet podle něj. Děkuji. Sorry, jestli už bylo řešeno, potřebuji kreslit a nehledat ve starých dotazech...
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ano, přesně takto to funguje - kliknete na nějaký prvek modelu a následný orbit (přes Shift+kolečko nebo přes 3D myš) se pak točí kolem něj.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tady je když tak více možností:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,773 sekund.