Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Alternativa na 2D |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Devil
Nováček Přihlášen: 17.led.2024 Lokalita: Algeria Používám: DSDSDSD Stav: Offline Bodů: 5 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 21.led.2024 v 20:52 |
Dobrý den,
hledám nějakou alternativu k Autocadu LT na 2D kreslení. Jaké máte zkušenosti s CADKONEM A PROGECADEM ? Znám pár lidí, kteří přešli právě z Autocadu na tyto alternativy a nemají žádné problémy. Samozřejmě vyzkouším na 30 dní zdarma oba programy. Zajímá mě, jestli nemáte nějaké negativní zkušenosti. Samozřejmě, že prodejce Autocadu to strašně hejtuje, ale uživatelé co znám, jsou spokojeni. Díky.
|
|
OPlavek
Zasloužilý člen Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 142 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Znám pár lidí, včetně sebe, kteří to zkoušeli a odevzdané výkresy "DWG" (které ve skutečnosti nebyly DWG) jim zákazníci hodili na hlavu. Pokud ale výkresy nepotřebujete předávat nebo přejímat, může to být dobrá volba.
Jinak koukám, že používáte i Inventor a Revit, takže tam taky může být s přenosem těch "DWG" problém.
|
|
Machacek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Od LTéčka jsem přešel k BricsCADu, využívám i Cadkon MEP ... žádné zásadní problémy jsem nikdy řešit nemusel, nikdy mi nikdo v rámci koordinací nic nevrátil jako nekompatibilní s DWG.
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
koutnypp
Diskutér Přihlášen: 21.zář.2022 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 21 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Zkoušel jsem před nějakou dobou Bricscad, Zwcad a Progecad. Kompatibilita jakž takž, na jednoduchých výkresech dobrý, u specialit už byly nesrovnalosti. Ale hrozně to padalo. Autocad mi spadl za celý život asi dvakrát, tohle bylo i několikrát za den. Pak mi taky vadilo, že nešlo dělat dynamické bloky a že tam nefungovalo dost nadstavbových aplikací pro Autocad.
A taky mi pak jako konstruktérovi bylo trošku proti srsti, že někdo se živí výrobou napodobenin. Ale to je každého věc.
|
|
Devil
Nováček Přihlášen: 17.led.2024 Lokalita: Algeria Používám: DSDSDSD Stav: Offline Bodů: 5 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Děkuji. ProgeCAD zatím šlape hezky. Na mé použití (konstrukční 2D detaily, výrobní detaily, jednoduché gastroprovozy VZT) to vypadá, že by to mohlo být dostačující.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,416 sekund.