Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Export do ifc -3Dsolid |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
TimiB
Diskutér Přihlášen: 18.kvě.2023 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad2021 Stav: Offline Bodů: 23 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 09.kvě.2024 v 12:08 |
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za asi hlúpu otázku, ale som bezradná, v advance steel modeli mám vkladaný 3Dsolid objekt (ako podklad) , potrebujem len kvôli tomu aby som vedela ukázať vzťah medzi mojou konštrukciou a podkladom....lenže ked robím výstup do ifc tam ten 3D solid objekt sa mi nezobrazí..... vedeli by ste mi poradiť, ako by som to mohla vyriešiť, resp. do akého súboru by som mohla/ vedela vyexportovať čo bežne používaju na pozeranie 3d modelov?
Ďakujem Vám velmi pekne!
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21630 |
Možnosti příspěvku
Poděkování1
|
Naopak, to je dobrý dotaz a řešení není úplně zjevné. 3Dsolidy je nejprve potřeba převést na zvláštní díly, vydáváme k tomu tip:
Upravil Vladimír Michl - 09.kvě.2024 v 13:29 |
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
TimiB
Diskutér Přihlášen: 18.kvě.2023 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad2021 Stav: Offline Bodů: 23 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Ďakujem Vám, velmi ste mi pomohli!
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,695 sekund.