Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7842 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Export do ifc -3Dsolid

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
TimiB Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.kvě.2023
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad2021
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TimiB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Export do ifc -3Dsolid
    Zasláno: 09.kvě.2024 v 12:08
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za asi hlúpu otázku, ale som bezradná, v advance steel  modeli mám vkladaný 3Dsolid objekt (ako podklad) , potrebujem len kvôli tomu aby som vedela ukázať vzťah medzi mojou konštrukciou a podkladom....lenže ked robím výstup do ifc tam ten 3D solid objekt sa mi nezobrazí..... vedeli by ste mi poradiť, ako by som to mohla vyriešiť, resp. do akého súboru by som mohla/ vedela vyexportovať čo bežne používaju na pozeranie 3d modelov?
Ďakujem Vám velmi pekne!
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21575
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2024 v 13:13
Naopak, to je dobrý dotaz a řešení není úplně zjevné. 3Dsolidy je nejprve potřeba převést na zvláštní díly, vydáváme k tomu tip:

Upravil Vladimír Michl - 09.kvě.2024 v 13:29
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
TimiB Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.kvě.2023
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad2021
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TimiB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2024 v 18:42
Ďakujem Vám, velmi ste mi pomohli!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 14113:Jak mohu z Advance Steel exportovat 3Dsolidy do formátu IFC?
Tip 8310:Jak uložit projekt Revitu do starší verze?
Tip 9050:IFC export z Revitu - včetně ifcXML nebo ifcZIP
Tip 13763:Při pokusu o export IFC 4x3 mi Civil hlásí IFCINFRAEXPORT jako Neznámý příkaz nebo je projekt posunut vůči počátku.
Tip 14023:VIPNefunguje export z Revitu do SCIA (R2S) - No elements of the specified type is found
Tip 14049:Proč mi export z Civilu 3D do IFC 4.3 neexportuje povrchy a tělesa?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,355 sekund.