Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
rafek1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 26.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: 2006 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 08.lis.2007 v 13:15 |
Dobrý den,chci se prosím zeptat někoho fundovaného,jedná se mě o to,že
mám Autocad 2006 a chci jej nainstalovat do notebooku,kde jsou
visty,vše se mě podaří,ale na konci mě napíše,že nemůže pod tímto
operačním systemem fungovat,ale důvod již ne,poraďte prosím.Prostě nejde.
Děkuji. Ještě mám jeden dotaz: v práci mám stejný program,nějakým záhadným způsobem se mě podařilo změnit nastavení,jedná se mě o to,že pokud chci otevřít nějaký výkres třeba uložený na disku,tak musím najít tento na tom disku,protože přes soubor/otevřít to nejde,otevře se mě pouze v příkazovém řádku dole políčko se zadáním cesty k tomuto výkresu,což je totálně mepohodlné.Poraďte prosím. Děkuji Rafaj |
|
lolek
|
|
![]() |
|
josefk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad LT 2010, Cadkon 2011 Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
Musíte mít nastavenu hodnotu FILEDIA na 1 |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Vy neotevíráte výkresy dvojklikem na jejich název ve WindowsExploreru (resp. v TotalCommanderu)? Máte příponu dwg asociovanou aplikací AutoCAD?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Pod vistama funguje až ACAD 2008 a snad ještě 2007 se SP2. Nižší verze ne. Důvod je zřejmě proto, že tento operační systém se začal používat cca o 2 roky později než verze CADU 2006 a tudíž ho nemůže podporovat. |
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
1. výkres a zároveň Autocad se možná otvírá dvojklikem, ale další výkresy už asi většina přes samotný autocad. Takže bude potřeba nastavit FILEDIA na 1. |
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
To josefk: Ano, to každopádně, jinak by to přece nefungovalo přes dialogy.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Buffalo007 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.lis.2007 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad 2008 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Ahoj, mám windows Vista 64 bit a proto jsem si sehnal Autocad 2008 ale na moje Visty nejde, jde jenom na 32 bit. Není na to nějakej patch nebo něco takovýho?
|
|
Chytrým patří svět, blbým lopata...
Život je supr, ale lidi jsou svině. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21978 |
![]() |
Je - jestli máte anglickou verzi AutoCADu, instalujte jeho 64bitovou variantu. Jestli máte českou verzi, je potřeba upravenou verzi instalačního programu 32bitové aplikace - napište si na support@xanadu.cz
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,236 sekund.