ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 122.900 registrovaných u nás, celkem 1.126.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Eagle Point Pinnacle - výuka CAD/BIM
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenopřidat styl TEXT

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: přidat styl TEXT
    Zasláno: 24.zář.2008 v 09:33
Ahoj Romane, určitě si rozumíme. Teď jsem to zkoušel nad topogií. Postup je správný. Klikni do toho pole...textová popiska a vpravo jsou 3 tečky. Naskočí Ti pak tabulkas objektovými daty, topologií atd... Maximálně pak nech celou hladinu zaktualizovat.
Martin Folber
Zpět nahoru
Romain Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.dub.2006
Používám:
C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP
Bodů: 323
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2008 v 08:40
Ahoj, nevím jestli si rozumíme...Používám to přes PANEL ÚLOH - PŘIDAT DATA DO VÝKRESU - TOPOLOGIE - PŘIDAT STYL - TEXT pak se automaticky zobrazí ve výkresu text: "textová popiska" a ten chci změnit na určitou hodnotu z obj.dat....jedná se o mapovskou fci.

Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2008 v 08:30
Ahoj Romane, děláš to správně. Vlastnosti popisku se řídí v panelu Vlastnosti > Charakteristika stylu > Hodnota > klikni vpravo na ty 3 tečky. Je to trochu skryté... Pak si můžeš vybrat hodnotu, kterou potřebuješ...

Martin Folber
Zpět nahoru
Romain Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.dub.2006
Používám:
C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP
Bodů: 323
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2008 v 07:03
Dobrý den, v 2009 mě nefunguje tato fce: pokud přidám styl ve správci zobrazení jako TEXT, zobrazí se mi text: "textová popiska". V 2008 fungovalo, že ve vlastnostech STYL TEXTU jsem připojil např. nějakou hodnotu z objektových dat nebo DB, ale ve 2009 mi to ukáže dialog Vlastnosti - žádný výběr.... Co s tím, je to snad nějaká nová funkce? Díky za radu. Roman
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1952:Doplňkový font SHX není zobrazen v seznamu MTextu.
Tip 8431:Jak přidat/přepsat znaky {} v textu nebo stylu kót?
Tip 11388:Čitelnost popisů, bílé ohraničení textu v AutoCADu.
Tip 6810:VIPExport z Inventoru do DWG pro AutoCAD - hladiny, kóty, texty, typy čar (modelspace).
Tip 14640:Automatické pojmenování listů výkresu Inventoru podle prvního modelu (iLogic).
Tip 4662:Jak do tabulky děr přidat další souřadnice/body?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,152 sekund.