Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() Zasláno: 27.čvc.2010 v 10:17 |
Dobrý den,
mám problém s vyhledáváním ve Vaultu. Zadám vyhledat soubor částí názvu souboru a nedostanu žádný výsledek. Přesněji řečeno někdy ano a někdy ne. Viz příloha Druhý dotaz je, jestli je možné, aby se při čištění smazala i nejnovější verze souvisejících souborů. Např. mám sestavu1, která má 11 verzí a vedle sestavu2, která má 3 verze. Sestavy jsou nějakým způsobem propojeny. Čistím postupně sestavu1 (prví verzi, druhou..) až mi zůstane jen verze 11. Smaže se mi tím sestava2? Buďto jsem totální magor, nebo mi z voltu zmizeli některá data. Jediné čím se to mohlo stát je čištění, které jsem nedávno prováděl. |
|
![]() |
|
horalek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM, Fusion Stav: Offline Bodů: 432 |
![]() |
v případě čištění databáze se vytváří protokol o čištění. Pokud jste si ho uložil, pak to v něm najdete. Co se týká vyhledávání, pak se definují vlastnosti pro "rychlé" hledání, v rámci rychlého vyhledávání je standardně nastaveno číslo součásti. Název souboru nemusí být nastaven. Jedná se o nastavení vaultu.
víc asi přes náš support
|
|
![]() |
|
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() |
takže je možné, že se tímto způsobem při čištění smaže i podlení verze související sestavy? Protokol pochopitelně nemám
podle nastavení vlastností by se název měl hledat. Pokud vrtám do správného místa BTW: není nějáká záplata na hledání ve Vaultu? od instalace verze 2011 mám problémy i s pokročilým hledáním. Dostávám na stejný dotaz jiné výsledky než kolega ve stejném úložišti Upravil Matejka - 27.čvc.2010 v 11:17 |
|
![]() |
|
horalek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM, Fusion Stav: Offline Bodů: 432 |
![]() |
To si nemyslím. Postupem, který jste popsal nelze vyčistit poslední verzi.
Spíš bych si tipnul na smazání.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,184 sekund.