Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() Zasláno: 09.srp.2010 v 08:24 |
Dobrý den,
nedaří se mi kopírovat návrh ve Vaultu. Kliknu na kopírovat návrh a po chvíli přemýšlení vyzkočí chyba 0x80004005 (E_FAIL) Máme základní verzi neplaceného Vaultu 2011. Kopírování návrhu rozhodně neděláme poprvé. Chyba skáče i po restartování serveru. Odzkošeno na více stanicích. Upravil Matejka - 11.srp.2010 v 14:04 |
|
![]() |
|
horalek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM, Fusion Stav: Offline Bodů: 432 |
![]() |
Zkuste prověřit aktuálnost dat Inventoru. Vykopírujte data z Vaultu a prověřte v Invntoru. Případně po aktualizaci zařaďte do vaultu. Podle typu chybu může jít o chybu přístupu do databáze (prověřte server).
|
|
![]() |
|
Matejka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.čer.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2012, Inventor 2012 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() |
zkusil jsem data znovu ověrit (v sestavě správa - přestavět vše) a zařadit do Vaultu. Chyba stále stejná.
Na server jsem se koukal. Nekouří se z něho. Nebo máte na mysli ještě jinou kontrolu? Na jiná date se ve Vaultu dostanu. I na kopírování návrhu. |
|
![]() |
|
![]() |
těžko popsat co všechno jsem se sestavou udělal. Nicméně závěrem jedno
doporučení. Mnohem silnější nástroj na přestavění sestavy je schovaný v
aplikaci "Plánovač úloh" v nabídce start - Autodesk Inventor - nástroje.
Zde je nabídka Aktualizovat návrh přidáme soubor sestavy a je to Tohle nelze s projekty pracující s uložištěm. Pomoc je snadná. Založíte nový jenouživatelský projekt se stejným nastavením. (stačí zkopírovat soubor projektu cosi.ipj a pravým tlačítkem upravit) -answer Upravil Matejka - 11.srp.2010 v 14:14 |
|
![]() |
|
![]() |
nicméně problém s kopírováním trvá
|
|
![]() |
|
![]() |
Vault háže čím dál víc chyb. Teď mi nejde zařadit ani soubor. Skočil
jsem na server a našel upozornění že je doporučedno drfragmentovat
databázi. To generuje chybu: could not allocate a new page for
database....
né že by se nadalo nic vygooglit, ale je to pro mě španělská vesnice Upravil Matejka - 11.srp.2010 v 14:15 |
|
![]() |
|
horalek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM, Fusion Stav: Offline Bodů: 432 |
![]() |
Prověřte velikost databáze na serveru.
Dále pak, zda máte na serveru dostatek místa jako takového - pro ukládání souborů.
Děje se to pouze s jednou sestavou, nebo je to globální záležitost?
v případě, že bude situace přetrvávat, obraťte se na náš support:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.