ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAutoCad Electrical 2011 Knihovny

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Yin1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.dub.2010
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad Electrical
Stav: Offline
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCad Electrical 2011 Knihovny
    Zasláno: 28.dub.2010 v 15:13
Dobrý den,

potřebuji do školního projektu udělat návrh IT sítě. Byl mi doporučen tento program. Stáhnul jsem si EDU licenci a teď se marně snažím  aby se  mi zobrazili všechny věci z knihoven :-( jediné co se mi ukáže jsou prvky z knihovny "jic" a ještě né všechny. Mám tam dále knihovny: pid, jis, panel, atd.. a ty se mi v programu neukáží. Proto bych vás chtěl pořádat jestli někdo neví jak je načíst nebo jestli se nemusí třeba nějak inicializovat. Nebo co dělám špatně.

Předem děkuji za rekci
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21908
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2010 v 15:26
Pokud jste ostatní knihovny (IEC...) zvolil při instalaci, volbu standardu provedete v nastavení projektu.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Yin1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCad Electrical
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2010 v 22:40
Tak jsem si znova nainstaloval AutoCAD Electrical i s ostatními knihovnami, ale můj problém to bohužel nevyřešilo. 
Jak jsem již psal, potřeboval bych zde navrhnout IT síť. Bylo mi řečeno, že je to na to dobré. Takže jsem si při stahování zaškrtl všechny knihovny i Siemens, Schneider a pod. 
Teď ale nevím, kde je v projektu přidat, abych z nich mohl vybírat ikony. Snažil jsem se to změnit v Project Manageru v Properties, dal tam místo IEC library například panel library, kde mi to ukazuje, že by měly být ty mnou požadované značky, ale nic se nezměnilo.. Nastavuje se to či vybírá někde jinde?
Děkuji moc za pomoc
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21908
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.dub.2010 v 14:52
Nabízí vám to vůbec nějaké značky? Např. příkaz AEMULTI. Máte nastaveny cesty ke knihovnám (ACEPROJECTPROPS)?
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Yin1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCad Electrical
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2010 v 11:05
Děkuji za pomoc, už jsem to nějak rozchodil..
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7346:AutoCAD Electrical mi nenabízí značky daného výrobce.
Tip 14545:Kde vzít komponenty Schneider a Siemens (např. LOGO!) pro AutoCAD Electrical?
Tip 5481:Propojení PLC dat mezi AutoCAD Electrical a Unity Pro.
Tip 7364:AutoCAD 2011 či 2010 mi nejde nainstalovat na Windows 7.
Tip 7745:Jak přenést doplněnou databázi symbolů na jiné PC?
Tip 7573:Nesprávný počet listů v projektu AutoCADu Electrical.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.