Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Yin1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 28.dub.2010 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCad Electrical Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 28.dub.2010 v 15:13 |
Dobrý den,
potřebuji do školního projektu udělat návrh IT sítě. Byl mi doporučen tento program. Stáhnul jsem si EDU licenci a teď se marně snažím aby se mi zobrazili všechny věci z knihoven :-( jediné co se mi ukáže jsou prvky z knihovny "jic" a ještě né všechny. Mám tam dále knihovny: pid, jis, panel, atd.. a ty se mi v programu neukáží. Proto bych vás chtěl pořádat jestli někdo neví jak je načíst nebo jestli se nemusí třeba nějak inicializovat. Nebo co dělám špatně. Předem děkuji za rekci
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Pokud jste ostatní knihovny (IEC...) zvolil při instalaci, volbu standardu provedete v nastavení projektu.
|
|
![]() |
|
Yin1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 28.dub.2010 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCad Electrical Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Tak jsem si znova nainstaloval AutoCAD Electrical i s ostatními knihovnami, ale můj problém to bohužel nevyřešilo.
Jak jsem již psal, potřeboval bych zde navrhnout IT síť. Bylo mi řečeno, že je to na to dobré. Takže jsem si při stahování zaškrtl všechny knihovny i Siemens, Schneider a pod. Teď ale nevím, kde je v projektu přidat, abych z nich mohl vybírat ikony. Snažil jsem se to změnit v Project Manageru v Properties, dal tam místo IEC library například panel library, kde mi to ukazuje, že by měly být ty mnou požadované značky, ale nic se nezměnilo.. Nastavuje se to či vybírá někde jinde? Děkuji moc za pomoc
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Nabízí vám to vůbec nějaké značky? Např. příkaz AEMULTI. Máte nastaveny cesty ke knihovnám (ACEPROJECTPROPS)?
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za pomoc, už jsem to nějak rozchodil..
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.