Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() Zasláno: 24.čvc.2006 v 10:44 |
Ahojte..
Viete mi niekto poradiť kde robím chybu ? Nastavujem net render. Na dvoch PC. Ne jednom si spustím službu server (pripnem prvý PC ako net_server), potom spustím službu manager. Na druhom PC spustím len službu server a pripnam sa na net_server (čiže na prvé PC). Takže v službe monitor vidím obidva pripojené servre, status idle.
Spustím Viz, F10, zapnem net render -> render. Otvorí sa okno Network Job asiigment.., pridám servre..., v pravom okne hore.., sa pridajú dva servre, jeden moj a druhý.., obidva sú zelené. Dám submit... a prebehne render...
Ako zistím že na tom pracujú oba PC ??? Pretože keď sa rýchlo (malí súbor :) ) prepnem do služby monitor...., vidím, že iba prvý server (prvé PC) je Busy.., druhý server je Idle..., dokonca nemá nastavený žiadny Job (žiadny úloha sa nevykonáva). Na drumom PC (servry) som nespúštal Viz.
Ako na to aby to fachalo 50/50 ??..., resp. sa úloha rozdelila ???
Vďaka za odpoveď...
S pozdravom
-A-
|
|
![]() |
|
IvanaV ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.lis.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit 6-2016, AutoCAD občas Stav: Offline Bodů: 296 |
![]() |
myslim, ze automaticky dokaze rozdelit pouze ulohy, jejichz vysledek je vic nez jeden "obrázek" zkuste v nastaveni NetRenderingu zapnout prepinac "Split Scan Lines", potom by mel rozdelit i jeden samostatný obrázek. |
|
![]() |
|
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() |
...akosi tomu aj tak nerozumiem. Skúsil som to aj so "Split Scan Lines", ale "prvú" polovicu obrázka vyrendroval na 1. PC (zatiaľ 2. PC čakalo), potom na 2. PC vyrendroval "druhú" polovicu obrázka (1. PC čakalo). Nakoniec to spojil do jedného. Výsledok bol v tomto prípade takýto:
1.) rendrovanie jedného obrázka na jednom PC trvalo cca. 1 min
2.) rendrovanie jedného obrázja na dvoch PC trvalo cca. 1 min 20 sec
Ktovie, či to ide nejako nastaviť, aby bol výsledok teoret. 30 sec. Možno aby by som použil nejaký plugin na to.. hmmm...
Ide mi o to.., že "obrázky" s ktorími to myslím vážne, trvá vyrendrovať 1,5 hod. Prelet aj týždeň :))))
Tak dík...
-A-
|
|
![]() |
|
Balda ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 19.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: hlavu :) Stav: Offline Bodů: 251 |
![]() |
Velmi detailně byl popsán síťový rendering v časopise PIXEL č. 66 (6/2002)
Balda Upravil Balda - 10.srp.2006 v 11:09 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,196 sekund.