Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Hollywood7 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 27.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Prof. 2019 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() Zasláno: 03.čer.2012 v 22:48 |
Dobrý den, neví někdo co bych mohl mít za problém když mi nejde vyrenderovat sequence snímků v žádném modu (mental ray, V-ray, maya software, ...) ? Potřeboval bych použít mental ray. Vše se snažim vyrenderovat přes: Render ->Batch render. Děkuju za odpovědi |
|
![]() |
|
Biolit ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: 3dsmax Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
pise ti to nejakou chybovou hlasku? ve ktere fazi ti to odmitne rendrovat? |
|
![]() |
|
Hollywood7 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 27.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Prof. 2019 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() |
Nepíše mi to žádnou chybu, ve spodním okénku jak se tam ukazují provedené příkazy. Tam mi jen rychle přejede 0 -> 100 číslování a řekne, že je hotovo (vyrenderováno). Je pravdou, že v projektu mám jako polygon text s háčkama a čárkama, ale myslím že by to nemělo dělat problém, když to je jako polygon.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: 3dsmax Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
To vypada, ze ti to rendruje, ale nejak mimo. A nemas spatne nastaveny ten batch render? ja nevim spatne prirazena rendrovana kamera nebo nenastavena vubec, spatna cesta vystupu atd. hod tu kdyztak screen s nastavenim.
Upravil Biolit - 04.čer.2012 v 16:02 |
|
![]() |
|
![]() |
Odkaz na screenshot: http://www.ulozto.cz/xjQ7121/untitled-png Vždy se mi vyrenderuje pouze jeden snímek a to ten co mam na obrazovce (chová se to jako kdybych to normálně renderoval přes Render the current frame). Potřebuju vyrenderovat celou serii snímků všech 706 frames. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
no nevim, nejsem mayista, ale podle toho screenu bych rekl, ze jsi nekde nezadal, ze by se melo jednat o sekvenci snimku. Soudim podle neprosvicene casti tykajici se zacatku a konce sekvence v "render settings" v zalozce "frame range".
Upravil Biolit - 04.čer.2012 v 22:11 |
|
![]() |
|
![]() |
Hele moc dík, bylo to tím frame range. Nastavil jsem si tam celou sequenci a facha to jak chci.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.