Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() Zasláno: 15.pro.2005 v 10:45 |
Dobry den Prestala mi fungovat cestina pri psani prispevku. Jinak vsude funguje. Cim to muze byt? Zadne tlacitko pro zmenu nikde nevidim. Diky |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Nepřepnul jste si klávesnici? |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Práve, ze ne, to jsem si zkontroloval. Navic ve vsech ostatnich programech funguje normalne, jen ve foru od dnesniho rana ne (nepomohl ani restart)
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
Dalsi moznosti:
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
1. Je pravdou, že jsem ráno instaloval update Windows 2000. Nad tím jsem uvažoval, ale když to jinde fungovalo správně, tak jsem hledal jiný důvod 2. Souvisí to asi s bodem 1, ale i v IE to fungovalo správně (i v e-mailu přes webové rozhraní) 3. nezkoušel jsem 4. nebude 5. nepíše to ani US, ani rozsypaný čaj. Jen to místo jednoho z "oháčkovaných písem" od-entruje, místo jiného napíše Y a místo dalších vlnovku Další možnosti nepřipadají v úvahu Jak vidíte, už to je v pořádku. Buď pomohla rada č.3 - Díky - (Změnil jsem klávesnici na US a zpět), anebo to byla další srandička "trpaslíků", kteří nám tím dokazují, že přes mínění p. Gatese si mohou oni s námi dělat, co chtějí - a ne naopak |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.