Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() Zasláno: 18.říj.2012 v 21:27 |
Případné problémy s Update 2 bych připisoval ještě oficiálně neuvedené verzi, ale tohle hlášení je čistě systémové - to vypadá že s instalací Revitu přímo nesouvisí.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Tak opět nic, tentokrát jsem to už zkusil napřímo s CZ verzí BDS, nu a ani po aplikaci Update 2 jsem nepochodil a vyfasoval jsem pouze Microsoftí hlášku:
Upravil PepaR - 18.říj.2012 v 18:21 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Dobrý den,
děkuji za další informace. Vyzkouším.
|
|
![]() |
|
Pavel Homan ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 13.pro.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP Stav: Offline Bodů: 277 |
![]() |
Instalaci Revitu EN a následnou odinstalaci a instalaci s českým LP jsme otestovali a vše funguje tak jak má. Další informace a doporučení naleznete v tipu č. 8863. |
|
Pavel Homan
Arkance Systems s.r.o. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Děkuji za radu,
vyzkoušel jsem už všechny možnosti. Doinstalovat LP dodatečně, nepomohlo. Následovala odinstalace EN verze BDS a instalace CZ verze, opět nepomohlo. Odinstaloval jsem tedy kompletně CZ verzi Revitu dle výše uvedeného návodu a dostal jsme se do situace, kdy po spuštění Revitu se zobrazí úvodní okno a pak NIC, žádná chybová hláška, žádný visící proces ve správci úloh, prostě NIC. Kdyby jste se prosím někdo setkal s tímto problém a jeho možným řešením, budu moc rád za jakoukoliv radu.
|
|
![]() |
|
Pavel Homan ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 13.pro.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP Stav: Offline Bodů: 277 |
![]() |
Moje osobní zkušenost s LP pro Revit 2013: Odinstalace EN Revitu a ihned poté nová instalace s CZ LP - Revit zůstal EN, ale měl jsem s instalací Revitu i jiné problémy, takže to mohlo souviset s poškozenou instalací. Znovu jsem tedy odebral Revit 2013 a smazal i další pozůstatky instalace, viz http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=2887771&linkID=9240617 Ale poté jsem již nainstaloval čerstvě vydaný Revit 2013 CZ. Nemohu tedy potvrdit, že se poté Revit EN správně spustí v češtině. Ale domnívám se, že pokud Revit zůstane po instalaci s CZ LP v angličtině, může to souviset se zbytky nezdařené instalace. Zkuste tedy po odinstalaci nejprve odstranit zbylé soubory viz cesty v návodu uvedeném výše. Pokud tedy nemáte k dispozici kompletní CZ instalaci Revitu.Jakmile budu mít k dispozici zdroje (cca za 14 dnů), zkusím ještě jednou provést přeinstalaci Revitu s českým LP na "čistém počítači", abych toto ověřil.
|
|
Pavel Homan
Arkance Systems s.r.o. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dobrý den, zkoušel jsem Revitu z BDS 2013 EN odinstalovat a nainstalovat opětovně s přidáním jazykového balíčku dle výše zmíněného tipu. Instalace proběhla bez chybového hlášení, ale Revit je stále anglicky. S obdobným problémem se již setkali i studenti naší školy, kteří stahují instalaci Revitu samostatně ze studentských stránek a doinstalovávají český LP.
|
|
![]() |
|
mihan ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.čer.2008 Lokalita: Slovensko Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
V ramci Subscription som on-line instaloval anglicky Revit 2013 (one box). Pretoze zacinam s MEPom instaloval som nasledne aj cesky Revit 2013 (one box). Vysledkom su vsak len stiahnute ceske Templates a Families. Predpokladal som, ze budem mat k dispozicii dve aplikacie (jednu anglicku a druhu cesku), ale vysledkom je len povodna anglicka verzia Revitu. Vyzera to tak, ze na jeden Subscription nie je mozne mat instalovane rozne jazykove verzie programu a pouzivat ich na striedacku, alebo existuje nejaka specificka cesta ako to dosiahnut?
Upravil mihan - 03.zář.2012 v 17:41 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
ad 1) v aplikaci není rozdíl žádný, mohou se lišit přednastavené názvy šablon
ad 2) ano
ad 2.1) u jiných Autodesk aplikací ano, ale u Revitu je language pack jen volbou při instalaci
ad 2.2) za jízdy to nejde, ale u jiných aplikací lze jazyk volit parametrem spuštění
|
|
![]() |
|
mihan ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.čer.2008 Lokalita: Slovensko Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
1. Mozete, prosim, charakterizovat rozdiel medzi pouzivanim ceskej verzie Revitu (All in one) a pouzivanim anglickej verzie Revitu (All in one) s ceskym Language Packom? Planujem upgrade z Revit Architecture (kde mi anglictina nerobi problem) na Revit (All in one) a vzhladom na rozsirene funkcie System Browseru a technicke nazvoslovie u MEPu uvazujem s pouzitim ceskeho prostredia. 2. V ramci Subscription, predpokladam, mozem mat zo Subscriber centra stiahnute viacere jazykove verzie a nastriedacku ich na 1 PC pouzivat?2.1 je mozne mat paralelne otvorene 2 jazykove verzie na jednom PC naraz?
2.2 najvhodnejsie by bolo, keby na jeden instalovany Revit bolo mozne prepinat (za jazdy) medzi roznymi jazykovymi verziami... Vopred vdaka!
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak veřejný Language Pack byl již uvolněn (v souvislosti s uvedením české verze Building Design Suite) - ke stažení viz stránka Download.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Česká verze Revit Architecture, MEP i Structure je hotová už dávno. Tady jde o českou verzi Building Design Suite (resp. Revitu "all-in-one"). Ta je zatím jen na Subscription centru. Předpokládám, že veřejný language pack bude uvolněn také.
Pořád nerozumím tomu "nedokážu přihlásit" a "nechce mě to tam pustit" - hlásí to nějakou konkrétní chybu, či jde o zapomenuté heslo, server je blokovaný firewallem, nebo prostě nemáte aktivní Subscription? S těmi prvními případy umíme pomoci.
|
|
![]() |
|
kalich ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 31.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2019, Revit2019 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Nechce mě to tam pustit, takže čeština už je hotová... nebo jak dlouho bude trvat než se bude ten program dát v čestině stáhnout...? Děkuji
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Pokud nemáte přístup na Subscription Center (jestli je to jen chyba přihlášení, ozvěte se pro vyřešen), pak vyčkejte až se Language Pack objeví na stránce:
(bude poté přímo odkazován i z naší stránky Download)
|
|
![]() |
|
kalich ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 31.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2019, Revit2019 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
A když se na "Subscription" nedokážu přihlásit a stáhnout si Revit 2013 (all-in-one) češtinu, jak to mám vyřešit... Na Cadstudiu mají všechny verze až na tu celkou all-in-ove http://www.cadstudio.cz/download?file=revit
Upravil kalich - 18.srp.2012 v 17:37 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, LP Revitu nemá onen add-on instalátor.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dobrý den,
nu ale v tipu je zmiňován případ, kdy dělám novou instalaci, kdežto já mám z balíku BDS již Revit nainstalován a potřebuji přidat pouze Language Pack (LP). U AutoCADu to fungovalo tak, že po rozbalení LP se spustil instalátor z LP a jazyk se tímto nainstaloval. Mám to chápat tak, že u Revitu musím přeinstalovat produkt jako takový?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Mělo by to fungovat. Postupoval jste jako v tipu 8762?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,586 sekund.