ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Autodesk Revit - BIM projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoOdstranění rodiny z Obsah Centra

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 971
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Odstranění rodiny z Obsah Centra
    Zasláno: 18.lis.2008 v 15:01
Bingo už to maže - to mě fakt nenapadlo, že jí musim ještě "přefiltrovat" - zvl. když je aktivní právě jen ta jedna...

- kdyby to alespoň dali do HELPu - tam je vytvoření, ale mazání jen že to umí a tudlecto sem tam nenašel
Zpět nahoru
flesar Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.lis.2005
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AIP 2009
Bodů: 641
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2008 v 14:55
Nevím jak to funguje v I2009. V AIP2008 jde rodina smazat, ale nejprve musíte nastavit filtr zobrazení pouze na vaši uživatelskou knihovnu.
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Bodů: 971
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2008 v 14:34
Zdravím, asi mám úplně blbou otázku, ale nedaří se mi odstranit rodina komponent z obsah centra. Jde o nově vytvořenou knihovnu s povoleným čtení/zápis (alespoň by to tak mělo být - řádky normálně upravovat a mazat jdou). Naposled jsem to konfiguroval v 10ce a tam sem problém neměl, ale taky už je to poměrně dlouho... Tady sice tlačítko na odstranění rodiny vydím, ale je stále šedé. Na Pravém myšítku mám Vlastnosti rodiny, tabulku rodiny, 2x kopírovat kopírovat do a přidat do oblíbených...

- díly byly kopírovány ze standartní knihovny nicméně neodstraní ani "prázdnou rodinu", která byla vytvořena jako nezávislá...

- někde mi tam něco uniká - neví někdo KDE A CO?

Inv 2009 pro SP1
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6591:Odstranění rodiny z Obsahového centra.
Tip 5285:Obsahové centrum Inventoru je jen pro čtení.
Tip 8607:Zrcadlení normalizovaných součástí v Inventoru.
Tip 7593:Jak změnit materiál u součástí v Obsahovém centru?
Tip 8635:Analýzy výkonu GIS serveru Autodesk Infrastructure Map Server.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.