Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1637 |
![]() |
Důležité je to od toho času 4:10, ten nákladní kontejner. Ten je prave dělaný pomocí konfigurátoru. Ta kontejnerová stavba taky, ale tam je jiný způsob zadávání.
|
|
![]() |
|
issin ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.čvc.2015 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 608 |
![]() |
Jak zajistím aby mi tento příkaz oDef.WorkPlanes.AddByPlaneAndOffset(oDef.WorkPlanes("YZ Rovina- ZPRAVA"), Dis_1) pracoval s mm a ne s cm. Jestliže mám uživatelský parametr Dis_1 = 10mm tak mi to dělá rovinu vzdálenou 100mm. To mi nepřipadá zrovna logické.
|
|
![]() |
|
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1637 |
![]() |
To je naprosto v pořádku. Interní jednotky v Inventoru jsou cm, takže je potřeba s tím počítat. Změnit se to nedá, leda jsou tam nějaké nástroje pro práci s jednotkami. V praxi ale používám centimetry a neřeším to.
|
|
![]() |
|
issin ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.čvc.2015 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 608 |
![]() |
Trochu jsem si s tím pohrál. Není to asi nejčistší způsob, ale funguje.
Stačilo před to napsat: Dim distanc as string distanc = Dis_1 a v tom řádku nahradit Dis_1 za distanc a chodí to normálně. |
|
![]() |
|
![]() |
Úkol jsem si rozdělil na jednotlivé části, ve kterých řeším jeden konkrétní krok.
Nyní řeším jak Náčrt1 z Roviny1 kopírovat do Roviny2. Zkoušel jsem vše co jsem našel, ale pořád to nefunguje. Někde nemám něco správně definováno nebo něco chybí. Např.: Dim oCmdMgr As CommandManager oCmdMgr = ThisApplication.CommandManager Dim oSourceSketch As Sketch oSourceSketch = Profil_1 Dim oTargetSketch As Sketch oTargetSketch = Profil_2 Call oSourceSketch.CopyContentsTo(oTargetSketch) Chyba: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. Kde je chyba? Není nějaké prostší řešení? |
|
![]() |
|
![]() |
Najde se někdo kdo mi poradí?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,354 sekund.