Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Samovolné přepínání HPLAYER |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 16.říj.2024 v 17:09 |
Občas mne překvapuje, že nevidím aktuálně vyšrafovanou plochu. Samozřejmě zjistím, že se mi po začátku šrafování přepnula proměnná HPLAYER na nějakou zmraženou hladinu, pocházející od stavařů či architektů. Což o to,už mne to "nějaký pátek" nepřekvapuje, už jsem si na jedno přepnutí zvykl ... Ale dneska se mi to stalo při práci na jednom souboru během odpoledne 3x !!! Co proboha nutí HPLAYER, aby se přepnula? Vnese to tam nějaká entita z Acadu/Revitu/Archicadu ? Dá se tomu nějak zabránit? PS. Vím, že to dělalo i kolegovi s mapem ... PS2. Berte to spíš jako povzdechnutí, i když by mne důvod zajímal Děkuji |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No není to tak dlouho co mě to taky trápilo... (a 20 let nikdy před tím). Ale nezkoušel jsem to vysledovat. Ale můžete to zkusit... použijte SYSVARMONITOR, dejte tam je tuto proměnou, nastavte ať vyskakujou bubliny... a vyčkávejte, až se chytí. |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
Díky, zkusím to. Dneska se k tomu přidala i samovolná změna DIMLAYER
![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
JJ, DIMLAYER mi taky takto zlobil na vícero počítačů... zhruba pře půl rokem, a všichni začali v jednom týdnu... Ručně jsme to párkrát přenastavili a pak to (asi) samo od sebe přestalo. Někomu jsem dal do StartUpu lisp .. (command "DIMLAYER" ".") .... to pomohlo ale není to řešení...
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,285 sekund.