Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123> archiv |
Autor | |
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
pomocí nastavení v notifikaci, nechte si přihlášená jenom ta fóra, která vás zajímají
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Radek Pícha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Děkuji za rady, zvláště za podrobný popis pana Ružiče (Wampa). Pokyny jsem četl při zaregistraci, ale brzy jsem se v nich utopil Snad do toho vejdu |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
...Pro uživatele RSS kanálů (newsfeed) jsme právě zprovoznili RSS kanál diskusní konference CAD Fórum. RSS kanál CAD tipů běží již delší dobu. Viz ikonky XML v levém sloupci nebo stránka WWW odkazy .... Zkoušel jsem ikonku ... a nic. Jaké podmínky musím splnit, abych mohl nabízenou funkci vyzkoušet? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
To je v pořádku - RSS kanál je vlastně takovýto XML dokument (žádné podmínky nejsou). Pokud chcete použít RSS "prakticky", potřebujete nějakou čtečku RSS kanálů - např. Feedreader, RSS Reader, RSS Deamon, RSS Point, RSS Bandit, NewsGator, FireBird, atd. atd. Viz informace o RSS |
|
![]() |
|
Exner ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
FeedReaderCZ - Čtečka RSS.
Program nabízí příjemné české rozhraní, umožňuje třídění do kategorií, automatickou kontrolu, filtrování, rozšíření, webserver, atd. viz. http://www.slunecnice.cz/product/FeedReaderCZ/?FSID=93E9546F BEC2D4E0CF77CC6E45F9438A |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
to nevím, konkrétně FeedReader neznám, ale RSS kanály (minimálně ten s tipy) fungují určitě, denně je navštíví/stáhne cca 1.000 uživatelů z celého světa - bude to spíš nějaká lokální (DNS) chyba u vás
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dík za tip, FeedReaderCZ jsem nainstaloval. |
|
![]() |
|
Mila128 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 EN; Inventor 2024 CZ Stav: Offline Bodů: 139 |
![]() |
Mam dotaz k tomuto foru a jelikoz nemam opravneni zalozit nove tema v teto kategorii, ptam se zde. Jak mohu jednoduse odpovidat na prispevky, ktere mi prijdou jako notifikace? V tomto upozorneni je uveden odkaz: "Pro zobrazení či odpověď na tuto zprávu klepněte na níže uvedený odkaz :". Kdyz na tento odkaz kliknu, dostanu se na kyzeny prispevek, ale jestlize chci odpovedet, musim se prihlasit. Po prihlaseni, jsem ale na prvni strance fora a musim pracne dohledavat, na jaky prispevek jsem to vlastne chtel odpovidat Dale to vyzaduje mit pristup na internet, coz dle meho nazoru nama kazdy "normalni" konstrukter nebo projektant. U vetsiny firem co znam, je jakykoliv pristup na internet zcela zakazan. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Toto je správné místo na položení dotazu. Při prvním přihlášení (tlačítko Přihlásit) si zaškrtněte volbu Automatické přihlášení - pak odpadne potřeba vyplňování jména a hesla a k odpovědi se dostanete odklepnutím odkazu v notifikačním e-mailu. Viz Pokyny. Ano, většina internetových služeb je dnes online, tedy vyžaduje (nejlépe pevné) připojení na internet. Povolení či zákaz přístupu na internet je samozřejmě věc firemní politiky, ale úplný zákaz web přístupu je ve světě online registrací, online fixů, online web knihoven a katalogů CAD bloků, online databází tipů a triků a online prostředků pro CAD spolupráci na projektech již asi kontraproduktivní. Ani z hlediska bezpečnosti ani z hlediska případného plýtvání pracovním časem dnes není důvod činit rozdíl mezi povolením/zakázáním e-mail přístupu anebo web přístupu z firemních sítí. |
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
Celé toto "nové" forum je (pro dany účel) hovadina! Přidám další dotaz: Proč když příjde notifikace tak odkaz nesměřuje přímo k příspěvku, ale musím ještě listovat, který je to vlastně na té stránce je? Takové "vymoženosti" si strčte za klobouk a nevalte tady klíny, že s notifikacemi lze forum proužívat skoro stejně jako e-mail konferenci. Ano, skoro stejně, až na těch 1000 drobností, které s toho dělají těžkopádného molocha:-( Námět: Co myslíte? Když se vykašleme na tuhle opičárnu a vrhneme se na staré dobré forum, najde Admin odvahu jej zrušit? |
|
![]() |
|
Mila128 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 EN; Inventor 2024 CZ Stav: Offline Bodů: 139 |
![]() |
Automaticke prihlaseni samozrejme zaskrtnute mam, ale bohuzel se nejak neprihlasuji. Jeste me napada, neni to reseno pomoci cookies? Ty se mi po kazdem ukonceni prohlizece automaticky mazou.
|
|
![]() |
|
krasa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 33 |
![]() |
Na první stránce fóra dole je věta: "Pro použití tohoto fóra musí být ve vašem prohlížeči povoleny cookies a JavaScript" :-)
|
|
Jakub Krása
|
|
![]() |
|
![]() |
Dekuji za upozorneni, toho jsem si opravdu nevsiml
![]() |
|
![]() |
|
Subrt ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Dobrý den
Nepamatu ji si že by so na staré fórum někdo stěžoval. Tohle mě připadá opravdu méně obratné. Nechci vyvolávat diskusi, ale řekněte svůj názor. Anketa na stránce fóra neni moc využitá. Václav Šubrt |
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
Na staré fórum jsem si sice nestěžoval, také by byla troufalost si stěžovat na něco co vám někdo dává zadarmo, ale tahle podoba mi vyhovuje o něco lépe. Už jen proto, že jsou přehledně rozděleny dotazy podle programů a že jde docela snadno hledat. Vl.Janeček |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Taky si pomalu zvykám. Jeden dotaz - nelze nastavit pořadí došlých odpovědí pro jednotlivé vlákno tak, aby poslední došlá odpověď se zobrazovala jako první? PJ |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To by mi sice také vyhovovalo, ale jednoduše to bohužel nejde, kvůli stránkování to není úplně triviální úprava. |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Pokud by tu byla nejaka natlakova skupinka pro to, aby toto forum melo puvodni podobu, tak se hlasim do houfu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,680 sekund.