Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Guests ![]() Host ![]() |
![]() Zasláno: 02.bře.2005 v 07:46 |
Přejí dobrý den a potřebují poradit z problémem: Při své práci používám VLASTNÍ šablony výkresu s METRICKÝMI jednotkami,rovněž mám nastavené metroické jednotky při "Otevři NOVÝ" Problém nastává když dám příkaz "PIŠ BLOK ",ikdyž udám nastavení na jednotky Metrické a Milimetry tak Výkres který byl tímto vytvořen má jednotky "PALCOVÉ" PORAĎTE - NEVÍM SI STÍM RADY- MOC BY MI TO MOMOHLO. Předem všem děkuji.
Upravil Leopold Carbol |
|
![]() |
|
Denac ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 21.led.2005 Lokalita: Czechoslovakia Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
A aku verziu AutoCADu mas?
|
|
![]() |
|
![]() |
Mám AUTODESK ARCHITECTURAL DESKTOP 3.3 ,KTERÝ JE POSTAVEN NA BÁZI ACAD 2002. Zatím díky ,že se někdo ozval mi pomoct |
|
![]() |
|
Denac ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 21.led.2005 Lokalita: Czechoslovakia Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Podla vsetkeho by stacilo nainstalovat ServicePack 1 pre AutoCAD 2002, ktory je k stiahnutiu na podpore Autodesku. Je tam aj vela dalsich opravnych utilit, ale priamo v pokece servispaku je pisane aj o odstraneni problemov s jednotkami v Acad.unt subore. Snad som pomohol. |
|
![]() |
|
![]() |
zatím díky,pokusím se tam něco vyhledat,snad se mi to podaří. Zdraví Polda |
|
![]() |
|
![]() |
Tu je odkaz na SP1 pre AutoCAD 2002, treba si vybrat lokalizaciu (CZ, EN,...) http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=1231 12&id=2334435&linkID=2475161#section102 |
|
![]() |
|
![]() |
TAK MÁM SMŮLU, stáhl jsem si servispack podle Tvé adresy,za kterou děkuji ,ale přesto se mi jej nepodfařilo rozjet.Hlásí mi to stále CHYBA 114:Aktualizace programu nebyla provedena.Nevím jestli jsem náhodou neudělal chybu já někde,ale teď na to není jako čas tak až později to ještě zkusím. Zdraví Polda |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,123 sekund.