Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (PA)
Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline
Bodů: 1662
Zasláno: 15.čer.2007 v 14:24
Musíte si to prostě představit jako výpočet, který má, pokud polosy nesvážete nějakou vazbou, nekonečný počet řešení. Inventor vám holt ukáže to první. To je ještě od autorů rozumné - taky by mohl dát hlášku, že to není jednoznačné.
To jo ale kdyz jsou obe kola zatizeny stejnou silou tak hrabou obe dve kola a myslim si ze tady v inventoru by ty sily mely byl na obou polo osach stejne tudiz by se meli tocit obe dve poloosy
Dobry den vymodeloval jsem diferencial vse jsem zavazbil a kdyz roztocit ten (kos) tak se mi roztoci pouze jedna poloosa a druha stoji, kdyz tu co se toci nastavim jako pevnou tak se ta druha toci ale obe dve zaroven ne tezko se to popisuje muzu dystak zaslat tu sestavu jestli budete mit chut. dekuji.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru