Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
chose ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Civil Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() Zasláno: 25.lis.2008 v 11:02 |
Dobrý den,
poradí mi někdo, jak v MAPu 2009 vypnout v pravo nahoře (vedle ikon minimalizace, maximalizace a zavření) to infocentrum či co to je? Překrývá mi ikonky pro práci se dvěma monitory. Díky
|
|
chose
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Toto řeší např. VIP tip Řešení problému pomalého nabíhání AutoCADu 2008..
Podrobnosti o přístupu na stránce odkazu. |
|
![]() |
|
chose ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Civil Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() |
no jo, VIP :( |
|
chose
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Tak zkuste přímo support, třeba napíší.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak za pomoci hodného strýčka googla sem problém vyřešil. Pro ty, kdo by měl podobný problém:
regedit a upravit registr LOADCTRLS v
HKLM\Software\Autodesk\R17.1\\Applications\InfoCenterAcConn
(cesta se podle verze CADu může drobně lišit)
z hodnoty 4c (hexa) na 0
Funguje ve verzi 2008 i 2009
|
|
chose
|
|
![]() |
|
![]() |
Kdyby to nebylo psáno jako VIP tip, tak by to někdo již dávno tady napsal. Většina si to, ale nedovolí vzhledem k dalšímu přístupu.
Také mi často vadilo, že dost rad je jako VIP. Teď, když mam přístup se na to dívám trochu jinak – dá se říci platí se za všechno. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
S tím VIP je to tak jak to je a musíme to jako uživatelé pochopit. Každopadně, buďme rádi, že něco jako CADfórum existuje, vždyť něco takového nám mohou i za hranicemi závidět.
Nu a ještě bych rád dodal, že poměr mezi veřejnými a VIP tipy není zas tak tristní a myslím, že je to od Xanadu férová nabídka.
|
|
![]() |
|
Xoxo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.led.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD2023, Advance Steel2023 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Nerozumím tomu, ale já si nepřečtu ani veřejné tipy. Stále mi hlásí: Váš přístup k tipům je omezen. ... Jsem registrován, ale nejsem zákazník - dřív se mě veřejné tipy zobrazovaly. Vysvětlí mě to někdo? Prosím!
|
|
HonzaCh
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Je to jednoduché, počet zobrazených tipů je omezen na určitý počet za den. Tzn. nemůžete si v jeden okamžik otevřít více jak určitý počet tipů, pokud tento počet překročíte bude Vám to hlásit hlášku o které píšete.
Zkuste to prosím později nebo zítra.
|
|
![]() |
|
Xoxo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.led.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD2023, Advance Steel2023 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
O tom vím, jenže mě se nezobrazí ani ten jeden.
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.