Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() Zasláno: 01.srp.2005 v 21:57 |
Zhodnoťte prosím novou podobu webu www.aac-solutions.cz - grafiku, navigaci, rychlost, atd. - ve srovnání s původní verzí s rámci. Připojte též váš případný komentář či námět ke zlepšení. |
|
![]() |
|
Radek Pícha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Události a novinky máte řazeny sestupně od nejaktuálnější, jak je obvyklé. |
|
![]() |
|
topocad ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD/Civil3D 2007-23 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() |
Proč když používám rozlišení monitoru 1600x1200 tak se mi obsah nahrne do levé pulky monitoru a prava je prazdna_? To je vlastnost novych stranek nebo si mam neco nastavit_?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
něco na tom je, ale tam ten datum není "datum zveřejnění", ale datum kdy promo vyprší (tedy "nejžhavější" datum je nahoře), resp. kdy se akce koná -- u obou je asi "kalendářní pořadí" logičtější, nevím (když tak řešme mimo fórum) pozn.: volitelné pořadí "od novějších" chystáme pro toto fórum |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
vlastnost - nový web používá tzv. fixní layout - tedy šířka okna je daná ve stylech, nemění se se šířkou okna |
|
![]() |
|
hujerja ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: AIP 2014 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() |
Seznam má tento layout zarovnaný na střed místo doleva, připadá mi to lepší. JH
|
|
![]() |
|
PeterBA ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 28.pro.2004 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Súhlasím, zarovnanie na stred je veľmi dobré. Len v súčastnej verzi stránok by to asi najlepšie nevyzeralo...
![]() |
|
![]() |
|
topocad ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD/Civil3D 2007-23 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() |
A co napr. www.zive.cz, www.mobilmania.cz ... asi
taky dost navstevovany ... |
|
![]() |
|
PeterBA ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 28.pro.2004 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Nuž, ale očividne tieto spomínané stránky nemajú fixní layout... Preto nevidím dôvod na ich spomínanie. |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Považuji tyto formální záležitosti za nedůležité (byť do jisté míry to stránky "prodává" tak, jako obal zboží), důležitější je obsah, zrychlení apod. Posílám hlas pro mírné zlepšení - s přehledností stránek jsem neměl problém ani u původních, zřejmě došlo k mírnému posunu (přiznám se, že nemám čas na podrobné zkoumání); - vzhledem k rychlému připojení nemám problém s načítáním stránek, ale pro lidi s vytáčeným spojením tady mohlo přijít výrazné zlepšení; na grafickém zpracování se mi líbí, že je jednoduché, oproštěné od zbytečných efektů, tím získává na přehlednosti, která je v tomto případě asi nejdůležitějším kriteriem. Vlastní obsah stránek jsem zatím podrobně nestudoval, předpokládám, že že zůstalo na vysoké úrovni, jak jsem byl vždy (už od dob CAD-Studia) zvyklý. |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.