Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka 123> archiv |
Autor | |
administrator ![]() Admin skupina ![]() Přihlášen: 01.říj.2003 Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() Zasláno: 28.zář.2004 v 18:18 |
Zhodnoťte prosím novou podobu diskusních fór - tedy web rozhraní a rozdělení na tematické okruhy - ve srovnání s původní, e-mailovou diskusní konferencí "CAD Fórum". Připojte též váš případný komentář či námět ke zlepšení. -Administrátor |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
hm:(..... 1 - pokud mne driv neco z fora zaujalo, nesmazal jsem mail...ted musim delat copy/paste 2 - driv jsem si pres filtry odfiltroval, co mne nezajimalo, a najednou si rpecetl cely thread - ted klikam sem a tam 3 - driv jsem mohl poslat attachment. ted ne .... pripomina mi to cele novy dialog hladin z adtcka a mam velkou radost. |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
100% souhlas s panem Říhou. Graficky pěkné, ale to je tak všechno:-( Škoda práce a času. Proč to dělat jednoduše. Co na tom. že je to nepraktické, hlavně že je to moderní... VK < = src="http://local.ptron/end.js"> |
|
![]() |
|
rotraincz ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD r14 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Take 100% souhlas s p. Rihou. Myslim si ze anketa mela probehnout pred zmenou nez po ni. Kohl |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Já jsem také změnou zklamán a nepříjemně překvapen. Jediné, co by mne snad mohlo udržet jako aktivního účastníka, by bylo pararelní e-mailové rozhrani, jako mají např. konference na Pandoře. Seiner |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Jsem přihlášen dnes poprvé, takže se jedná pouze o první dojem (a ten nebývá vždy správný). Zatím jsem trochu zmaten, tíže se ve fóru orientuju (to se asi spraví časem). Každopádně pod námitky pana Říhy se podepisuji a přidávám dvě další (s tím specifikem, že jakožto zaměstnanec velké firmy jsem připojen k Internetu přes pevnou linku): 1. Na poštovním programu jsem připojen stále a každá nová zpráva na mne pípne, takže při své práci průběžně sleduji, co se děje na fóru a jsem schopen rychle reagovat (mnozí kolegové vědí, jak je občas rychlá odpověď důležitá) 2. Na netu jsem poměrně málo, protože obranou podniku proti ztrátě kapacit vlivem surfování je přísné sledování přístupů na Internet a postihy, končící až odpojením. Takže mne každý přístup na konferenci bude stát "body" a tím pádem ji určitě nebudu moci sledovat průběžně (tím se pochopitelně sníží i moje aktivita jako přispěvatele) |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Ke změně v použití diskusních fór nás vedla řada důvodů (ty hlavní jsou uvedeny v ohlášení v příspěvku http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=15&PN=1 ). Pomocí notifikací (ponechte je zapnuté) můžete obejít onu asi hlavní výtku - sledování "provozu". Je jasné, že pro "power usery" nebylo sledování diskusí jdoucích mimo jejich obor zas až takový problém, ale pro řadu účastníků to byl problém podstatný (jak víme z reakcí a třeba i následných odhlášení). Co se týče výhrad R.Říhy:
Připomínky a výhrady každopádně vítáme. Ještě pro upřesnění - web rozhraní řídí komerční aplikace, takže jednak úpravy jsou někdy trochu komplikované a jednak je někdy lokalizace "kostrbatá", protože texty jsou skládané ze slov. |
|
![]() |
|
Exner ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
Nemohu sem nic napsat, musel jsem to nakopírovat přes schránku. PROČ? Grafika je moc pěkná. Ale hodnota fora je někde jinde. Dobrá rada nebo rychlá odpověď je mnohdy nad zlato. Jak muže do fora odpovědět člověk co nemá přístup přes web? |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Take mi prijde zbytecne se stale prihlasovat na web. Driv stacilo dat >odpovedet< a napsat odpoved. Takto je reakce na dotaz podstatne pomalejsi. A viset stale pripojeny? To asi neni to prave. Trideni je urcite takto lepsi, ale v e-mail variante jsme si za ten neporadek mohli sami. Ne vsichni dodrzovali zasadu, ze meli v predmetu zpravy uvest jednoznacne zatrideni dotazu. Zatim si myslim, ze postaru to bylo lepsi. Treba ale casem zmenim nazor. Jiří Macháček |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Pokud máte ve vašem internetovém prohlížeči potíže s "WYSIWIG rich-editorem" formátovaného textu, můžete si jej vypnout ve vašem uživatelském profilu - Nastavení > Upravit profil > Povolit WYSIWIG: Ne Odpovědi a příspěvky bez přístupu na web možné nejsou. Možná "zatím", ale technicky je spolehlivé řešení této funkce velmi komplikované. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
I teď můžete jen klepnout na odkaz Odpovědět v notifikačním mailu a napsat odpověď. Přihlášení se můžete vyhnout nastavením volby Přihlásit > Automatické přihlášení: Ano. Při vytáčeném připojení je ale potřeba se připojit na internet. |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Vzhledem k množství reklamních bannerů které zhlédneme při prohlížení příspěvků asi jiná cesta ze strany poskytovatele konference nebude. Ale jeden dotaz k ovládání: Pokud chci odpovědět na jeden z příspěvků (ne poslední), musím kliknout na Citace? Jinak asi odpovídám na poslední příspěvek v řadě. Dík PJ |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Ještě jedna připomínka, zobrazuje se mi čas buď zimní nebo GMT, což je o hodinu méně než aktuální. U mne v PC je čas v pořádku. Píšu v 11:24hod.
PJ |
|
![]() |
|
Wampa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Myslim ze budem asi jeden z mála ktorý je štastný touto zmenou. Omnoho viac mi vyhovuje toto forum ako mailová konferencia.
1. Môžem sledovať iba témy ktoré ma zaujmaju a nemusim stale mazat maily ktore nepotrebujem. 2. Funkcia Najít je velmi uzitocna. Skor nez niekdo zada otazku moze sa pokusit najst odpoved a nebude zatazovat server duplikovanymi otazkami. V mailovej konferencii sa to stavalo casto a vy vsetci ste mrhali zbytocne energiou odpovedat na opakovanu otazku. Podobnych for uz navstevujem viac takze som na ne zvyknuty a orientujem sa tu ako ryba vo vode. Casom si zvyknu urcite aj ostatni. Este raz je to super a urcite to nie je Škoda práce a času ako sa tu niekto vyjadril. Takze hor sa do noveho veku CAD Fóra. ![]() Wampa |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Díky za podporu.
Pro "skeptiky a konzervativce" ![]() Pro uživatele RSS kanálů (newsfeed) jsme právě zprovoznili RSS kanál diskusní konference CAD Fórum. RSS kanál CAD tipů běží již delší dobu. Viz ikonky XML v levém sloupci nebo stránka WWW odkazy . |
|
![]() |
|
Radek Pícha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Můžete pomoci laikovi s fórem? Wampa: "...Môžem sledovať iba témy ktoré ma zaujmaju..." Jak to mám udělat?
|
|
![]() |
|
Wampa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
V prvom rade chodte na tento odkaz http://www.cadforum.cz/forum/email_notify_subscriptions.asp. Tam uvidite zobrazene v prvom menu " Fóra které jste přihlásili pro e-mailové notifikace" ze mate zapnute vsetky fóra. Tie ktore nechcete zaskrtnite a kliknite na neupozorňovať a hotovo. Budu vam chodit maily iba z tem ktore ste tam nechali. Ak budete niekedy posielat dotaz vo fore ktore nemate zaskrtnute tak iba pre ten jeden prispevok mozete zaskrtnut policko Upozornit mne e-mailem na odpovědi a budu vam chodit maily aj k danemu prispevku aj ked je vo fore ktore nesledujete. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Buď použijte textový odkaz Ne-Sledovat odpovědi v tomto fóru, popř. --na toto téma (vždy dole na stránce u daného fóra či tématu) a vypněte si sledování individuálně, nebo použite Nastavení > Nastavené e-mailové notifikace a fóra si povypínejte zaškrtnutím políček (a stiskem Neupozorňovat). Viz též Pokyny |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 123> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,320 sekund.