Přes 122.750 registrovaných u nás, celkem 1.124.000 registrovaných (CZ+EN).
Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027.
Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky.
Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět
|
Stránka <12345 6> archiv |
| Autor | |
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22180 |
Zasláno: 28.úno.2013 v 16:24 |
|
To je dost pravděpodobně v pořádku - chodí teď vždy jen jedna notifikace novinek fóra od vaší poslední návštěvy CADfóra. Viz popis na začátku tohoto vlákna. Pro všechny notifikace je vhodnější využít RSS (www.cadforum.cz/forum/rss.asp) resp. viz sekce "Web odkazy".
|
|
![]() |
|
Mantlík
TOP uživatel
Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2026 Stav: Offline Bodů: 2591 |
Zasláno: 28.úno.2013 v 16:12 |
|
Mně se pro změnu stává, že mi přijde notifikace e-mailem třeba až na první nebo druhou odpověď - nikoliv na dotaz
Konkrétně třeba téma: "Informatik Image Driver - TIFF" mi přišla až odpověď p. Michla, a to jsem byl na webu cad-fóra jak ráno před tím, tak i včera večer ...
|
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22180 |
Zasláno: 11.úno.2013 v 07:38 |
|
Ano, funkce "Upravit příspěvek" je tam. Má ale nastavenu expiraci na 1 den po odeslání původního příspěvku, pak zmizí. Je to tedy vlastnost.
Nicméně ten 1 den není dogma - nyní prodlouženo na 3 dny.
|
|
![]() |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel
Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1676 |
Zasláno: 11.úno.2013 v 06:29 |
|
V posledních dnech nemohu najít možnost opakované editace vlastního příspěvku. Myslím, že to bylo pod "Možnosti příspěvku", ale teď je tam jen "Odpověť" a "Citace". U ostatních je ještě "Ohlásit nevhodnou zprávu".
Určitě jsem přihlášen. Nevím kdy přesně tento stav nastal, ale vím, že po spuštění nového fóra někde tahle možnost byla, ale opravdu nevím kde. Hledám špatně, nebo se něco změnilo? Po napsání tohoto příspěvku dodám, že u něj možnost editace je, ale u starších příspěvků (3 dny) stále není. To je vlastnost, nebo chyba? U jak starých příspěvků se možnost editace ztratí? Upravil alfred - 11.úno.2013 v 06:48 |
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: CAD/BIM Stav: Offline Bodů: 6234 |
Zasláno: 10.úno.2013 v 18:05 |
|
Děkuji za odpověď,
zkusím se tím ještě dál prokousávat a najít příčinu. Přijde mi ale zvláštní, že na dvou různých PC, kde nedošlo k žádné změně a u staré verze fóra fungovalo vše jak má, vyvstal po přechodu na novou verzi fóra tento problém.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
Zasláno: 09.úno.2013 v 18:12 |
|
Informace o přihlášení jsou uloženy v cookies, takže ještě jedině jestli je nemáte nějak omezené/blokované.
|
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: CAD/BIM Stav: Offline Bodů: 6234 |
Zasláno: 08.úno.2013 v 14:05 |
|
Dobrý den,
po delší odmlce se opět hlásím s problémem zapamatování si přihlášení v nové verzi fóra. Zkoušel jsem se odhlásit z Google účtu (který by tento problém, dle rad výše, mohl způsobovat) a přihlásit se na www.cadforum.cz (předcházelo tomu i smazání cookies apod.). Nicméně přesto se musím při opětovném spuštění prohlížeče znovu do fóra přihlašovat. Nevíte prosím, kde by mohl být problém?
|
|
![]() |
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
Zasláno: 31.led.2013 v 20:29 |
|
To s tím tučným textem u nepřečtených příspěvků funguje u mne tak z 90%, občas se stane, že rozkliknu skupinu (napr. Inventor), kde jsem x týdnů nebyl a nic nečetl, a stejně jsou všechny i nové příspěvky ne_tučně. Ale to občas dělalo i staré fórum, chyba je zřejmě někde u mne.
Díky
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
Zasláno: 31.led.2013 v 14:59 |
|
Nepřečtená témata by se měla zobrazit tučně, s informací kolik příspěvků je nepřečteno:
Jakmile ale do tématu vlezete (rozkliknete), bude bráno jako přečtené.
Ikonka Ankety v některých prohlížečích přetékala, text jsme zkrátili.
|
|
![]() |
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
Zasláno: 31.led.2013 v 13:57 |
|
Zdravím, asi jsem trochu nechápavý, ale jak na tomhle náhledu poznám, která témata jsem už pročetl a která ještě ne? Rozklikl jsem je všechny a stále se tváří stejně. U staré verze byly ikony vlevo u nepřečtených témat zvýrazněné (nebo byl zvýrazněný text). "Chrome" + je divná ikona u Ankety
|
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Zasláno: 18.led.2013 v 11:20 |
|
Děkuji za tip, vyzkouším.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
Zasláno: 18.led.2013 v 11:00 |
|
Nejsem moc expert na Chrome, ale mám dojem že nabízí přihlášení na danou stránku pomocí Google účtu - pokud to odsouhlasíte, bude se cpát na CADforum.cz s vaším Google účtem, což pochopitelně neprojde. Možná je to důvod "odhlašování". |
|
![]() |
|
Mantlík
TOP uživatel
Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2026 Stav: Offline Bodů: 2591 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:33 |
|
také bez problému ...
|
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Zasláno: 18.led.2013 v 10:24 |
|
Tak nevím kde je chybka. Taky bych si přál aby to podobně fungovalo u mě. Možná je to tím, že používám Chrome.
Děkuji Vám za reakci.
|
|
![]() |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel
Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1676 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:18 |
|
U mě si to přihlášení pamatuje ve všech místech, kde k fóru přistupuji. To jsou jak různé IP adresy, tak různé účty a operační systémy na jednom počítači. Prostě se vůbec opakovaně nemusím hlásit. Prohlížeč je vždy Firefox.
Toto nastavení mi velmi oproti starému stavu vyhovuje... |
|
![]() |
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel
Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:14 |
|
U mne si to pamatuje.
|
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Zasláno: 18.led.2013 v 10:12 |
|
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda si u ostatních uživatelů pamatuje fórum jejich přihlášení? U mě totiž tomu tak není a musím se každý den hlásit znovu i když přistupuji k fóru stále ze stejného místa (IP adresy).
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
Zasláno: 17.led.2013 v 15:37 |
|
Díky všem za připomínky. Okno vyhledávání opraveno (byl to důsledek zvětšení písma pro příspěvky). Rychlost odesílání souvisí právě s tím snížením počtu rozesílaných notifikací. Pro "každodenní" notifikace doporučujeme použít RSS (jde využít i v Outlooku).
|
|
![]() |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět
|
Stránka <12345 6> archiv |
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,398 sekund.

Aktualizace diskuzního fóra (V10)

Možnosti tématu