Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() Zasláno: 16.pro.2013 v 06:53 |
dakujem za pomoc chybu sa mi podarilo odstranit po restartovani PC. asi mi nechcelo zobrat ulozenie zmeny nazvu suciastky?
neviem no chybicka je odstranena. dakujem :) |
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
mala som jednu suciastku okopirovanu material mal ten isty lebo sa jedna o totoznu suciastku no prepisala som nazov skopirovanej a chyba je stale ta ista
|
|
|
|
![]() |
|
Lubomír Polesný ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 553 |
![]() |
Dobrý den,
podle ikony se jedná o součásti, které mají stejné vlastnosti "Číslo součásti" (došlo ke sloučení řádků se stejným číslem součásti - viz druhá ikona zprava pod titulkem dialogového panelu).
|
|
Lubomír Polesný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
raspi ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 20.úno.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCAD Mechanical, VariCAD, Inventor, Solidworks Stav: Offline Bodů: 189 |
![]() |
Nemá ta součást odvozené varianty s různým materiálem? Řešil jsem to samé.
|
|
![]() |
|
![]() |
DObry vecer
Potrebujem pomoct z rozpiskou Pri urceni materialu mi pri jednej suciastke zobrazuje RUZNE nevie mi niekto poradit kde moze byt problem? PS. Material kazdej suciastky je vo vlastnostiach zadany na 11 373. Vopred dakujem :) |
|
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.