Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Carodej2 ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 16.bře.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() Zasláno: 19.úno.2014 v 09:18 |
Dobrý den,
nedaří se mi přenos nastavení Inventoru 2014 z práce domů. Poradíte mi prosím někdo, nejlépe stylem step by step, jak ho nastavit (hlavní problém mám s obsahovým centrem a makry, dále se mi ztrácí materiály a šablony mi hlásí chyby). V práci máme všechny soubory na serveru, já to potřebuji dát na lokální disk. Děkuji. |
|
J. Bilavčík
|
|
![]() |
|
Martin Číp ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 19.úno.2014 Lokalita: ČR (MS) Používám: PRDS Ultimate Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Dobrý den,< id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 184px; left: 87px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="14" height="34">
pokud máte práva a přístup na Váš firemní server, je nutné si stáhnout složky:
Tyto složky si uložte na své domácí PC Na Vašem domácím pc/ntb/stanici si nastavte nový projektový soubor a veškeré cesty k podpůrným složkám nastavte na složky, které máte staženy na lokální disk. Taktéž je potřeba nadefinovat Vaší pracovní složku (taktéž v nastavení projektového souboru). Po otevření/načtení nové šablony již nebude problém s materiály či vzhledy. Je potřeba mít staženy/instalovány knihovy OC. Pokud v kanceláři používáte Vault, soubory OC budete brát/generovat nyní z Vašeho lokálního disku.
|
|
![]() |
|
Carodej2 ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 16.bře.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
Dobrý den,
děkuji za reakci, všechny složky a soubory mám, včera jsem to zkoušel znovu a problém byl v projektovém souboru. Ale obsahové centrum se mi nepodařilo rozjet. Mám ho prázdné i když jsem určil (v nastavení) správnou cestu. V práci používáme Vault a německou normu. Můžete mi poradit jak nastavit OC? Děkuji. |
|
J. Bilavčík
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
Ono OC nejsou "jen" již vytvořené složky - hlavní soubory pro přenos obsahového centra jsou s koncovkou mdf / ldf (Vault server) resp. soubor *.idcl pro práci na lokálním OC. - Pokud potřebujete přenést i OC (jako databázi), tak musíte do projektového souboru a tam si soubor přenést ze serveru na lokální (viz přiložený soubor) - Tedy pokud máte OC ze "serveru" pokud máte v práci rovnou místní, tak stačí kopie souboru *.idcl
Jinak kam umístíte *.idcl tak tamodtud musíte mít nastaveno jeho čtení... "umístění knihoven místního OC" (záložka Nástroje-> Možnosti -> Možnosti aplikace > Obsah Centrum -> místní obsah...) Upravil Cheff - 20.úno.2014 v 09:34 |
|
![]() |
|
![]() |
Díky, obsahové centrum mi už taky funguje.
J. Bilavčík |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,492 sekund.