Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Lukas Drbohlav ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 08.úno.2013 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2015, C3D 2016 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 08.dub.2015 v 16:38 |
Zdravím všechny,
nemáte někdo zkušenost s vytvářením firemní wiki (databáze znalostí) v malé projekční firmě?
Jde mi konkrétně o vylepšené postupy práce, nová nastavení, nové šablony, pomocné aplikace, zajímavá videa, nápady na vylepšení a jejich sdílení. Pracuji s programem Autodesk Civil 3D, kterého by se to mělo hlavně týkat. Napadají mě aplikace EverNote, OneNote a potom možná A360 od Autodesku. |
|
![]() |
|
OPlavek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 134 |
![]() |
Já mám hlavně tu zkušenost že do wiki píše jen velmi málo nadšenců, v menší firmě tak jeden. I kdyby ale psal jeden, je to dobrý nástroj pro vyhledání informací. U nás je SharePoint, na něco OneNote. Ten A360 vypadá zajímavě kvůli podpoře výkresů a kvůli tomu že to vyřeší i sdílení některých informací ven z firmy.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6170 |
![]() |
Dobrý večer,
řešil jsem něco podobného před nedávnem v tématu Firemní wiki pro sdílení informací. Existuje řada řešení, hodně záleží na tom, co vše od wiki čekáte a jak to máte naplánováno s její správou a plněním, neboť samotné nasazení je jen první krok. Doporučuji nahlédnout na stránky WikiMatrix. Dále bych se při volbě wiki díval i na její historii a aktuálnost, tzn., zda se nejedná o mrtvý projekt a vycházejí i aktuální verze s opravou problémů nebo zabezpečení.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.