Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
3DS Max Interactive |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Hrnčíř
TOP uživatel Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
Téma: 3DS Max Interactive Zasláno: 24.lis.2017 v 08:58 |
Dobrý den,
mám 3DS Max jako součást balíčku Factory Design Suite Ultimate 2018. Chtěl jsem stáhnout doplněk 3DS Max Interactive, ale na svém účtu Autodesk Account jej nemám k dispozici. Je 3DS Max Interactive k dispozici i pro balíček FDSU? Děkuji za informaci.
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21631 |
Zasláno: 24.lis.2017 v 09:29 |
To by mělo být v účtu vidět - pokud je Collection nebo Design Suite pod subscription/maintenance a jste správcem, měl by být vidět po rozkliknutí 3ds Max v jeho aktualizacích.
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Hrnčíř
TOP uživatel Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
Zasláno: 24.lis.2017 v 12:00 |
Dobrý den pane Michl,
jsem správce a v účtu vidím pouze Update a servis packy pro 3ds max. Bohužel Interactive tam není. V příloze přikládám informace o účtu. |
|
Jiří Šeda
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support Arkance Systems Přihlášen: 04.bře.2005 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk Stav: Offline Bodů: 56 |
Zasláno: 24.lis.2017 v 14:33 |
Dobrý den,
tzn., že ani podle tohoto návodu nevidíte možnost stažení? Případně budeme reklamovat u Autodesku... |
|
Hrnčíř
Zasláno: 27.lis.2017 v 08:19 |
Dobrý den,
konečně jsem objevil možnost stažení 3ds max Interactive. Nebyla ukryta pod složkou 3ds max, ale pod složkou Factory Design Suite Ultimate 2018. Navíc se objevila až jsem dal Stáhnout Factory Design Suite Ultimate. Autodesk dokáže některé aplikace dokonale ukrýt. Děkuji za pomoc.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,254 sekund.