Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3217 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spojení krokví

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spojení krokví
    Zasláno: 17.led.2018 v 09:32
Přeji příjemný den
Po delši době dělám jednoduchý krov sedlové střechy v Revitu 2017 a narážím na jeden problém, mě nepochopitelný. Vytvořím dvě řady krokví pomocí pomocí systému konstrukčních nosníků přilepených na protilehlé roviny střechy. Pokud se pokusím krokve ve vrcholu spojit, jsou všechny vyšedlé. Pokud dvojici zkopíruji a posunu, bez problému se spojí. Odemčení soustavy krokví tento problém neřeší. V čem jsou jiné krokve vytvořené pomocí systému konstrukčních rámů jiné, než ty samé okopírované?
Děkuji
Jan Kosík
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5918
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2018 v 21:36
Dobrý den, mohl byste prosím nasdílet část projektu se spojem krokví k náhledu?
PepaR
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2018 v 08:34
Děkuji za odpověď
Jak se technicky to sdílení provádí. Pomocí pritscreenu v prostředí cadfora nebo přes skype?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17577
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2018 v 08:47
Asi by byl potřeba RVT (i jen vykousnutý) - buď jako příloha (v plné Odpovědi vpravo) nebo odkaz na úložiště A360.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 08:58

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/krokve.png

Připojit soubor se mi nepodařilo neb je větší než podporoje server a já nevím jak vytvořit menší výstřižek, tak posílám printscreen.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3171
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2018 v 16:08
Řešení neznám - žil jsem totiž v přesvědčení, že prvky v dvou systémech rámové konstrukce (nebo jak se to přesně česky jmenuje) nelze navzájem spojovat, z toho důvodu tento prvek nijak moc nepoužívám.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 5385:Vytváření krovů v Autodesk Revit Architecture.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,547 sekund.