Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3004 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozvin častí zostavy v inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lubo23 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.říj.2018
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lubo23 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozvin častí zostavy v inventoru
    Zasláno: 01.říj.2018 v 09:00
Zdravím.. 
potreboval by som spraviť rozvin jednotlivých častí zostavy lenže na niektorých častiach rozvin ide spraviť a pri tých zložitejších mi vždy ukáže chybu... 
je to celé v súbore stp. 
keby sa dajú aspoň ohyby spraviť na novo alebo nejak odvodiť plech 
Vopred ďakujem za pomoc :)
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 348
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 10:55
Zdravím,
 
plechy až tak moc nedělám nicméně:
Základ je aby model měl všude stejnou tloušťku a aby vůbec bylo možné ho rozvinout (rozvin se nesmí křížit, protínat).
Pak taky musí být správně nastavená tloušťka ve Výchozí plechy/Tloušťka
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
lubo23 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.říj.2018
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lubo23 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 11:10
plech má všade hrúbku rovnakú len sú tam ako si divne urobené ohyby a k-faktor aj hrúbky mám nastavený ... ďakujem 
Zpět nahoru
lubo23 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.říj.2018
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lubo23 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 12:09

Připojené souboryiptuploads/87024/výkres_2357.ipt
rozvin tohoto plechu
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 243
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 12:43
Dobrý den.
Podle mne Vám tam dělají problémy ty malé ohyby, kde máte vnější radius 1mm a vnitřní 0mm. Po jejich odříznutí jde rozvin ihned.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1047/Plech_01.jpg


Mašek
Zpět nahoru
lubo23 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.říj.2018
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lubo23 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 12:48
Viete mi poradiť ako ich odrezať lebo sa mi to nejak nedarilo ani tam vložiť ohyb ani ich upraviť ?? 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1367
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 12:57
zaoblit vnitřní hrany a venkovní přes přimé úpravy opravit
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
lubo23 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.říj.2018
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lubo23 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 15:00
Bohužiaľ stále mi to nejak opraviť nechce... ďakujem za pomoc ale stále sa mi nedarí upraviť ten vonkajší rádius.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1929:VIPJak převést sestavu z Inventoru do AutoCADu?
Tip 3675:VIPJak vyjmout některé komponenty z výpočtu těžiště sestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,656 sekund.