Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2777 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Řešení instalační šachty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mickno Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Řešení instalační šachty
    Zasláno: 09.říj.2018 v 12:24
Dobrý den,

chtěl bych se poradit se zkušenějšími odborníky, jak se v praxi řeší následující problém:

Mám v bytový dům se 3.NP a částečně podsklepeným suterénem. Problém mi spočívá v tom, že potřebují do suterénu dostat instalační šachtu, která se nachází mimo podsklepenou část. Nenašel jsem nikoho, kdo by mi dokázal jednoznačně říct, jak se toto řeší. Vést vodu/plyn a případně i VZT v hlíně pod zastavěnou částí se mi moc nelíbí. Já osobně to vidím na rozšíření suterénu o rozměr šachty a vytvoření jakéhosi "instalačního kanálku", ale nechám si poradit. Pro lepší představu přidávám schémata.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83400/Pudorys.jpg Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 83400/Rez.jpg

Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1735
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2018 v 13:22
A nebylo by výhodnější v úrovni 1. NP odskočit do podsklepené části, nebo v horší variantě v úrovni stropu 1. PP?
Zpět nahoru
Mickno Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2018 v 16:28
Odskočit by to šlo, ale už bych vedl všechny trubky v obýváku druhého bytu :/
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11422:Jak do katalogu Civilu doplnit šachty pro dešťovou kanalizaci?
Tip 7718:Jak vytvořit model terénu ze zaměřených poklopů šachet?
Tip 6164:Jak nainstalovat AutoCAD Map 3D 2009 na 64bitové Windows?
Tip 5530:VIPJak si upravit instalační program Windows aplikace? (např. ověření OS)
Tip 10108:Chyba "Cannot open project" v Quantity Takeoff ve Win8.
Tip 5739:Co znamená ikonka blesku ve stromu sestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.