Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2861 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit 2019.2

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KubenaL Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubenaL Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit 2019.2
    Zasláno: 08.kvě.2019 v 21:00
Dobrý den,
Revit 2019.2 najednou nechce naběhnout, tedy naběhne, ale až po dlouuuhé době. Otevření šablony je proces na cca 15 minut. Otevření projektu neověřitelné, časově. Nemáte někdo podobnou zkušenost a hlavně, jak problém řešit. Odinstalovat a nainstalovat znovu se mi nechce s ohledem na všechny nainstalované aplikace. Problém se objevil plíživě a postupným zhoršováním načítání projektu od včerejška.
Předem děkuji za radu a pomoc.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.kvě.2019 v 22:41
Zkuste dočasně vymazat (přejmenovat) Revit.ini - zlepší se to? Nebo nedělá to právě některá z nainstalovaných aplikací? Aktuální verze 2019 je 2019.2.1.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
sonicer Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 20.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Autocad, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 201
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sonicer Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.kvě.2019 v 23:32
Není to způsobeno poslední aktualizaci Windows, která je dost problémová.
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz
Zpět nahoru
KubenaL Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubenaL Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2019 v 08:05
Verze Revitu je poslední 2019.2.1. Zkouška startu bez Revit.ini nepomohla. Aplikace jsou nainstalovány již dříve a používány bez problému (do teď, pokud je to aplikací). Mám nainstalovaný i Revit 2020 a ten funguje, takže na něj přejdu, musím pokračovat na projektu. Nevíte, kdy bude připraven RevitTools 2020?
Zpět nahoru
KubenaL Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubenaL Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2019 v 08:50
Po reinstalaci Revitu 2019 a postupné instalaci aplikací, tak mi problém způsobuje Revit Tools (instaluji verzi 2018-19_2.4.13.0). S Revit Tools pracuji dlouhodobě a nikdy nebyl problém, něco zřejmě bude v kolizi. Nyní musím Revit Tools odinstalovat, aby Revit 2019 běžel. což je škoda, hodně jej využívám. 
Zpět nahoru
DominikK Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support

Přihlášen: 29.srp.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2018/19/20
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DominikK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.kvě.2019 v 10:42
Zkuste prosím následující postup:

1) odinstalovat Revit Tools
2) smazat složku "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\CAD Studio"
3) pokud tato složka existuje, tak také smazat "C:\ProgramData\Autodesk\ApplicationPlugins\CADStudioRvtToolsM.bundle"
4) Restartovat PC
5) Nainstalovat nejnovější verzi Revit Tools

A mělo by to znovu fungovat.

Zpět nahoru
KubenaL Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubenaL Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.kvě.2019 v 20:52
Děkuji za pomoc. Vymazání adresářů pomohla. Funguje opět vše jak má, kolik málo stačí k radosti Wink....
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12125:Jaký je rozdíl mezi funkcí Cloud Model (Revit 2019.2 a vyšší) a Revit Cloud Worksharing?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018 či 2019?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 12114:Chyba "Prvek je na obrazovce příliš malý" při posunu o malou vzdálenost.
Tip 12154:Neaktualizuje se seznam historie souborů v Revitu 2019.1 a 2019.2


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.