Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2974 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vysunutí podél trajektorie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vysunutí podél trajektorie
    Zasláno: 03.čer.2019 v 11:14
Dobrý den,
máme za úkol udělat kolejiště s vláčky a vagóny.
Nevíte jak lze protáhnout podél trajektorie vysunutí, aby mi to nešlo přímo rovně, ale po trajektorii? 
Udělal jsem půloblouk mostu a na něm potřebuji ty koleje (vysunutí), nevíte jak na to?
Zde je obrázek:https://ctrlv.cz/WKmk
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 383
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 12:28
Dobrý den,

použijte konstrukční prvek Tažení.
Profil máte a pro trajektorii použijte boční hranu mostu.

Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1190
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 12:39
Tak psát už to nebudu Wink a jenom přiložím model

Připojené souboryiptuploads/9996/20190603-01.ipt
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 12:53
Původně odeslal(a) Lubomír Polesný Lubomír Polesný napsal(a):

Dobrý den,

použijte konstrukční prvek Tažení.
Profil máte a pro trajektorii použijte boční hranu mostu.


Děkuji za odpověď, ale píše mi to to tohle.
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 383
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:14
Nevidím žádnou chybovou hlášku.
Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:18
Původně odeslal(a) Lubomír Polesný Lubomír Polesný napsal(a):

Nevidím žádnou chybovou hlášku.
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:46
Původně odeslal(a) Navara Navara napsal(a):

Tak psát už to nebudu Wink a jenom přiložím model

Připojené souboryiptuploads/9996/20190603-01.ipt

Pochopil jsem jak se to dělá, ale hlásí mi to, když smažu tažení z vašeho souboru, tak mi to napíše že trajektorie neprotla profil... co mám dělat, kde je chyba? 
Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:46
Potvrďte " Ano "
Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:48
Původně odeslal(a) MirekNeu MirekNeu napsal(a):

Potvrďte " Ano "
Tak mi to vyhodí chybu, nic to neudělá.
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:49
https://ctrlv.cz/VD57
Zde, nic to neudělá.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1190
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 13:59
a máte nastaveno, že se má materiál odebrat?
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 14:11
Původně odeslal(a) Navara Navara napsal(a):

a máte nastaveno, že se má materiál odebrat?
Moc děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4304:VIPSnadné vytvoření pole prvků rozmístěných podél křivky v Inventoru.
Tip 7377:Jak vytáhnout profil podél oblouku nebo křivky?
Tip 12266:Jak nakreslit 3D šroubovici podél 3D trajektorie?
Tip 732:Jak nakreslit v AutoCADu 3D spirálu?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.