Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3240 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sada listů - více parametrů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 85
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sada listů - více parametrů
    Zasláno: 15.čer.2019 v 11:07
Dobrý den,
prosím Vás, chtěl bych si k jednotlivým listům přidat více kategorií, jako například archivní číslo, měřítko..., abych se na to pak mohl odkazovat v rohovém razítku přes pole. V parametrech PŘEJMENOVAT A PŘEČÍSLOVAT LIST je pouze číslo a název listu. 

U vlastností sady listů se vlastní parametry dají nastavit.

Děkuji za info. L
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2019 v 11:28
Můžete si tam přidat kolik kategorií potřebujete. Záleží jen zda je budete nastavovat na úrovni sady nebo na úrovni jednotlivých listů. Viz příbuzný tip 12269.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 85
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2019 v 11:59
No ale to mi stále nenabídne položku třeba ARCHIVNÍ ČÍSLO u jednotlivých listů.
Každý list má své archivní číslo (s každým listem je jiné) a to potřebuji někde zapsat a pak se polem odkazovat.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2019 v 17:27
Asi nechápu jak to myslíte. Ten postup samozřejmě umožňuje mít číslo na každém listu jiné.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 933
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2019 v 08:57
ano, v dialogu "přečíslovat a přejmenovat" jsou jenom tyto dva parametry, název listu a cislo... 
Když si nadefinujeme víc parametrů, jak píše pan Michl, tak jejich hodnoty musíte zadávat/měnit ve vlastnostech listu nebo sady listu, záleží jak jste si to nadefinoval. A ano, je to trošku nepraktické. Podívejte se na JTB world stránky (nebo tak nějak) na utilitu sheetset manager... Nějaké drobné za to sice chtějí ale hooodne to pomůže.
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12269:Jak přidat do sady listů vlastní parametry zvlášť nastavitelné pro jednotlivé listy?
Tip 7470:Kde jsou uložena pojmenovaná nastavení pro eTransmit?
Tip 7733:Dávkové publikování téhož výkresu na různé tiskárny.
Tip 5580:Jak potlačit automatické otvírání Správce sady listů?
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 6336:Zvýšení výkonu Správce sady listů a Navigátoru projektů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.