Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3396 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

import z thingiverse - uprava Inventor

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rocket B Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.čer.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rocket B Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: import z thingiverse - uprava Inventor
    Zasláno: 16.čer.2019 v 16:56
Zdravím resim uz nejakou chvíli import a naslednou predelavku vecí pro 3D tiskarnu z Thingiverse. Uz jsem zkousel rady z netu, pres ruzny prevadecí programy co mi akorate zpomaluji komp a nejde. Inventor to musí umet . Pripona je stl. Stacil by mi obal do kteryho by pak slo kreslit a choval se jako jeden dil. Vsechno prekreslovat je strasne narocný. Dik za radu
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2019 v 17:38
Jde vám o import nebo export STL? Import zařídíte snadno přes Otevři nebo přetažením STL souboru do Inventoru. Převod na editovatelnou součást zajistí Mesh Enabler - viz https://www.cadforum.cz/cadforum/prevod-stl-souboru-na-editovatelnou-soucast-v-inventoru-tip9483

Funkce 3D tisku (i do STL) najdete v ribbonu 3D tisk (nemusí být zapnut).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Rocket B Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.čer.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rocket B Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2019 v 19:31
dekuji vyzkousim, jde o import stl.   kdyz model otevru je plny trojuhelnikovych car a nejde upravovat odebíráním. Pridat material lze. 

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.