Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2944 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

slicer, chyby v mrizce nacteneho objektu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Marten82 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.čer.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
fusion
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marten82 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: slicer, chyby v mrizce nacteneho objektu
    Zasláno: 19.čer.2019 v 10:56
ahoj,
kdyz otevřu ve sliceru objekt, otevre jej, ale ma chyby v mrizce. Kdyz pak chci vygenerovat rezy pro laserovou řezačku vypadnou z toho dost sileny tvary. Dělám to ve fusionu 360. Nevíte co s tim, aby to slicer otevřel normalne? Obrázky jak to vypada ve fusionu, sliceru jsem vložil.

poradíte?
martin


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 91556/Capture.PNG



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 91556/Capture1.PNG

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čer.2019 v 11:07
To vypadá, že ten model máte už nějak nařezaný ve Fusionu. Je to potřeba? Na první pohled to vypadá jen jako jednoduchý vytažený profil s třemi dírami. Můžete poslat F3D model? (třeba do knihovny bloků)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Marten82 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.čer.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
fusion
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marten82 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.čer.2019 v 08:40
dobry den, s knihovnou jeste pracovat neumím (jsem stale spis začátečník), takze posilam odkaz rovnou na projekt https://a360.co/2Nn5EhR . Neni to nic složitého klidne se podívejte. Procházel jsem podrobněji návod k tomu sliceru a nasel asi zásadní vetu, a to ze pracuje s body, zatímco ten trojúhelníček je komponenta, ktera obsahuje dva body obekty. Nicméně kdyz jsem do sliceru dal celo trofej zdálo se mřížka je ok i v tom problematickem trojúhelníku.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.čer.2019 v 09:09
Myslel jsem knihovnu zde na CADforum.cz. Nicméně ten objekt "podstava balonu" už máte skutečně říznutý rovnou ve Fusionu, takže potřebné obrysy už máte k dispozici. Proč jej posíláte do Sliceru?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Marten82 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.čer.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
fusion
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marten82 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čer.2019 v 07:51
Chtel jsem, aby mi udělal celou komponentu. Kdyz budu mit komponentu z deseti body objektu nechci posílat do sliceru každé body zvlášť. A ne vždy to bude takle krasne vycházet. Rad bych i moznost každou komponentu ve sliceru udělat jinou metodou, coz by, kdyz to budu delat po jednotlivých body objektech take neslo. Nejak prirozene chápu komponentu jako základní stavební kamen se kterým jsem cekal ze to bude fungovat a vlaste jsem predpokladal ze je to tak i navrzene..
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11544:Jak exportovat rozvrstvený 3D model ze Slicer for Fusion 360?
Tip 11324:Rozvrstvení 3D modelu pro výrobu slepením z 2D materiálů.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,264 sekund.