Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3800 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pohyb součásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jirkasirka1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.srp.2019
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jirkasirka1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pohyb součásti
    Zasláno: 07.srp.2019 v 08:44
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné nějak nastavit, aby součást zůstala na místě, pokud např. chci cokoli vytvořit při úpravě v náčrtu pomocí pronesené geometrie. Jde o to, že když dám vytvořit náčrt na nějaké ploše, tak se automaticky srovná a já ji musím pracně natáčet do původního stavu, abych viděl co chci přenášet do náčrtu.
Děkuji za odpověď
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 285
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2019 v 08:46
Mašek
Zpět nahoru
Jirkasirka1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.srp.2019
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jirkasirka1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2019 v 08:51
Dobrý den
Ano, je to přesně ono - nastaveno, vyzkoušeno a schváleno. Moc děkuji za pomoc :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.