Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2733 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo skript přehrávač

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo skript přehrávač
    Zasláno: 27.úno.2020 v 11:59
Když spouštím aplikace Dynama, které mají v sobě zmražené větve, tak při spouštění uvnitř Dynama se tyto zmražené větve neprovádějí, kdežto při spouštění přes Dynamo Player se spustí i ty zmražené, což vyvolává chaos. Je zmražení jen programovací funkce, nebo se dá Player nějak ovlivnit, aby toto nedělal?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19586
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:27
V jaké verzi Playeru se to tak chová? Mám dojem, že to byla chyba v nějaké starší verzi.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:34
Revit 2019 a Dynamo 2.0.3, zkusím to v R2020, tam je dynamo 2.3, jestli to dělá i tam.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:46
Ne. dělá to i R2020 a Dynamo 2.3, v té větvi je i export do Excelu, což vadí pro neznalé.
Zpět nahoru
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 100
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2020 v 09:28
Mám za to, že mražení uzlů slouží primárně k tomu, aby si programátor mohl testovat jen určité pasáže v daném algoritmu, při načtení do Dynamo Player už by měl být algoritmus tak odladěný, že není třeba nic mrazit. Podle mě s tím takto Autodesk ani neuvažoval, že by to někdo chtěl použít v Dynamo Player skript, kde některé jeho pasáže jsou "vypnuté".

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12628:Tak jako slunečnice každým dnem... Dynamo skript pro Revit
Tip 12187:Vložení aktuálního data do výkresů Revitu pomocí Dynamo skriptu.
Tip 12785:BIMe, kolik je hodin? Běžící hodiny v Revitu (Dynamo).
Tip 12357:Export XY/XYZ souřadnic bodů z Revitu.
Tip 11312:Jak v Dynamu dočasně skrýt propojení mezi uzly?
Tip 11700:Použití nástroje Dynamo pro přečíslování oken v Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.