Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1439 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventoru 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
petrrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 20.srp.2017
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventoru 2019
    Zasláno: 03.bře.2020 v 13:28
Dobrý den, může mi někdo poradit proč mi nejdou vkládat šrouby do sestavy v Inventoru 2019. Jakmile dám OK tak šroub zmizí a napíše zprávu Accelerátor Doctor součást nebyla vložena do sestavy
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 424
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.bře.2020 v 14:30
Setkal jsem se s tím, že se vyskytovaly různé problémy v sestavě, když došlo k úpravě některé součásti a sestava nebyla aktualizována. Toto může být třeba při spolupráci přes Vault. Nebo může být lidská chyba - v některé součásti zůstal otevřený náčrt, apod. U sestav svařenců se občas stane, že jste přepnutý na "Přípravu", "Svary" nebo "Obrábění".
Projít a zkontrolovat.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2020 v 15:32
To je normalizovaný šroub nebo nějaký vámi vytvořený speciální? Máte aktualizovanou verzi Inventoru (2019.4)? Viz https://www.cadforum.cz/cadforum/chyba-pri-vkladani-normalizovane-soucasti-modelovani-tip12531

Upravil Vladimír Michl - 05.bře.2020 v 16:14
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
petrrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 20.srp.2017
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 13:19
je to normalizovaný šroub
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 13:45
A je Inventor aktualizovaný? (viz onen tip)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
petrrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 20.srp.2017
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 13:50
ano
Zpět nahoru
petrrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 20.srp.2017
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 13:54
ještě musí říct, že asi pšed 1/2 rokem jsem šrouby vkládal bez chyby
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 16:28
Ten problém s aktualizacemi Windows také nastane jakoby "zničehonic", ale pokud máte onu aktuální verzi, nebude to tím. Pošlete asi tedy na Helpdesk (postup, verze) ať mohou kolegové zkoumat podrobněji, popř. eskalovat na Autodesk.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.