Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2518 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Šablona

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Šablona
    Zasláno: 31.bře.2020 v 14:22
Dobrý den,
jak prosím nastavím šablonu hladin tak, aby se mi automaticky zadala, když založím nový výkres? Děkuji moc.
Big smile
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1037
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 14:29

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2020_03_31_01_2020-03-31_14-28-52.png

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 14:30
Původně odeslal(a) splonk splonk napsal(a):


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2020_03_31_01_2020-03-31_14-28-52.png

Mohu se zeptat, kde to najdu? 
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1037
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 14:33
Ano, můžete se zeptat :-)... v Nastavení (_OPTIONS) ... první záložka
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 14:33
Původně odeslal(a) splonk splonk napsal(a):

Ano, můžete se zeptat :-)... v Nastavení (_OPTIONS) ... první záložka
Děkují.
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 16:13
Původně odeslal(a) splonk splonk napsal(a):

Ano, můžete se zeptat :-)... v Nastavení (_OPTIONS) ... první záložka
Mohl bych se ještě zeptat... Lze nastavit tak, aby když uložím šablonu, aby se mi po každé, když otevřu nový výkres. Objevily ty bloky, které jsem si uložil do šablony. Nebo takhle. Lze v šabloně uložit i bloky, a jak prosím? Děkuji
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 16:22
Původně odeslal(a) splonk splonk napsal(a):

Ano, můžete se zeptat :-)... v Nastavení (_OPTIONS) ... první záložka
Už v pořádku, našel jsem to :D Star
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1037
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 17:09
👍
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7276:VIPPísma s můstky pro vypalování a vyřezávání textů (laser font).
Tip 11668:VIPJak změnit seskupování dílů ve výkazu materiálu?
Tip 5611:VIPDWG TrueView se při otvírání výkresu ptá na uložení šablony.
Tip 7206:VIPCelkové zapnutí a vypnutí asociativity ve výkresu Inventoru.
Tip 3237:Jak nastavit výchozí šablonu pro příkaz RNOVÝ?
Tip 6806:Nastavení šablony projektu Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.