Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3159 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spojeni XML

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
oluskova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AUTOCADCIVIL 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace oluskova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spojeni XML
    Zasláno: 06.dub.2020 v 12:35
Dobrý den, je mozne vice importovanych xml do jednoho? Dekuji
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1609
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.dub.2020 v 12:38
Dobrý den,
možná se zeptejte trochu lépe...více XML čeho..povrchů. tras do jednoho výkresu apod...?


Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
oluskova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AUTOCADCIVIL 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace oluskova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.dub.2020 v 12:41
Povrchu, ktere jsou jiz importovany v jednom vykrese.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1609
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.dub.2020 v 13:06
Dobrý den,
v rámci výkresu je můžete vložit jeden do druhého a výsledek vyexportovat jako nové XML.



Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
oluskova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AUTOCADCIVIL 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace oluskova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2020 v 12:01
Zkusila jsem to, ale porad se to stejne chova jako dva povrchy.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1609
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2020 v 12:11
Dobrý den,
nechte tedy po vložení, z povrchu extrahovat trojúhelníky a nechte ho vytvořit znovu z výkresových objektů.


Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
oluskova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AUTOCADCIVIL 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace oluskova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2020 v 12:15
Tak to bohuzel neumim.
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2020 v 12:32
1. u požadovaného povrchu nastavte styl na trojúhelníky; vše ostatní (hranice apod.) můžete vypnout
2. označte povrch a v menu na liště vyberte Extrahovat z povrchu ==> Extrahovat objekty
3. u původního povrchu vypněte zobrazení (měly by zůstat viditelné pouze extrahované trojúhelníky)
4. založte si nový povrch
5. v definici povrchu (na paletě ToolSpace) vyberte Výkresové objekty (pravým tl. myši Přidat)
6. v následujícím okně vyberte Typ objektu 3D Plochy
7. vyberte trojúhelníky a je to
8. extrahované trojúhelníky pak můžete vymazat
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1609
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2020 v 12:33
Děkuji kolegovi za vysvětlení... :)

Jinak si prosím napište na Helpdesk a něco s tím vymyslíme...

Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11267:Jak nastavit toleranci odsazení a spádu potrubního spoje
Tip 8383:Jak spojit dohromady 3D křivky nebo spline?
Tip 10746:VIPJak nastavit spoj typu pero drážka v Plant 3D.
Tip 9633:VIPNastavení spoje v AutoCAD Plant 3D (postup a principy)
Tip 8707:VIPVault chyby: Index je mimo rozsah, Odpověď není ve správném formátu XML
Tip 7298:VIPSelže web aktualizace XML knihovny grafických karet - ladění výkonu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,105 sekund.