Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4577 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Archicad steny izolace

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 159
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Archicad steny izolace
    Zasláno: 01.kvě.2020 v 21:46
dobry den
mam takyto problem
ked mam stenu

a zaizolujem ju stane sa mi toto

viete niekto poradit
vdaka
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6088
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2020 v 20:26
Dobrý večer,

zkuste prosím facebook skupinu CAD a BIM v praxi, toto fórum je zaměřeno primárně na produkty Autodesk.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2020 v 22:25
Když jsem ještě dělala s Archicadem, řešila jsem tyhle styky stěn nastavením priority izolace.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2728:VIPNezačištěné stěny? Snadná pomoc pro automatickou aktualizaci ADT modelu z Xrefů.
Tip 10979:Při kopírování potrubí se nekopíruje izolace.
Tip 11380:Izolace se nezobrazuje na armaturách.
Tip 2031:Mohu otevřít soubory .PLA nebo .PLN v AutoCADu?
Tip 12666:Použití izolace v Plant 3D pro kontrolu kolizí.
Tip 1973:Jak kreslit vlnitou čáru izolace?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,092 sekund.