Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4147 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Špatně vypočteny nosník

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Špatně vypočteny nosník
    Zasláno: 18.čer.2020 v 14:10
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějakou radu jak se vypořádat s tímto nosníkem v inventoru.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63908/22222.png



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63908/1111.png


Zpět nahoru
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 11:29
První obrázek zobrazuje průběhy sil, tak jak mají vypadat. Druhý obrázek ukazuje to, jak průběhy sil jsou vykresleny v inventoru, které jsou špatně. Nevíte někdo čím to je?
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1414
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 13:08
Nevím, jakou máte verzi, ale mě na 2021 se to chová korektně. 
Zpět nahoru
martin.hendrych Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2007
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD Mechanical 2021, Inventor 2021
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin.hendrych Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 14:23
Nemohlo by to být tím, že:
  • na horním obrázku jsou podpory A, B a C obecné a podpory D je pevná - viz horní obrázek?...
  • na spodním obrázku jsou pak podpory zcela jinak - pevná je A a B, C a D nejsou obecné ale kloubové?...
Ing. Martin Hendrych
Zpět nahoru
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 14:32
verzi mam 2019
Zpět nahoru
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 14:33
Ja to pravě zkoušel pro ruzne podpory. Pro klouzavou to vychazi stejně.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63908/Výstřižek.PNG


Zpět nahoru
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 16:41
Tak jsem přeinstaloval inventor z 2019 na 2020 a furt ten samy problem.
Zpět nahoru
GeorgeCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.čvc.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace GeorgeCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 17:09
Tak problem vyřešen :D ja to řešil v ramovych konstrukcich, misto v te funkci nosnik. Ale i tak by ten průběh sil měl souhlasit. Nebo ne?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10052:VIPJak obejít systém řazení položek rozpisky v Inventoru 2015?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.