Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3426 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktualizace kopírované vlastnosti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 423
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktualizace kopírované vlastnosti
    Zasláno: 26.čer.2020 v 13:00
Zdravím 
je možné napsat pravidlo v i-logicu aby mi spustilo "Aktualizovat kopírované vlastnosti", abych na to nemusel ručně klikat? Jak ho napíšu?

Předem díky


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/aktualizovat_kopírované_vlastnosti.JPG

 
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19953
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2020 v 14:47
Mělo by fungovat něco jako:

Dim oControlDefinition As ControlDefinition
oControlDefinition = ThisApplication.CommandManager.ControlDefinitions.​Item("UpdateCopiedModeliPropertiesCmd")
oControlDefinition.Execute()

možno navázat na událost BeforeSave nebo podobnou
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 423
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2020 v 15:18
Díky, tohle jsem přesně myslel. Funguje to skvěle.

Dají se někde dohledat přesné anglické názvy jako je (UpdateCopiedModeliPropertiesCmd") i pro ostatní příkazy či tlačítka? nebo existuje přímo nějaký seznam? 

Rád bych stejným způsobem (třeba při uložení sestavy) použil příkaz co je v rozpisce "AKTUALIZOVAT HMOTOVÉ VLASTNOSTI"
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19953
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2020 v 14:35
Můžete je dohledat v tabulce názvů interních příkazů Inventoru - viz tip:


Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2599:Jak vložit efektivně do AutoCADu tabulku nebo text z Excelu či Wordu?
Tip 375:3D Studio VIZ mi připojí, ale už neobnovuje výkres z AutoCADu.
Tip 8678:Jak vyvolat aktualizaci tabulky extrakce dat?
Tip 10190:Zmizení úchopových bodů nivelety u podélného profilu.
Tip 10640:V jakém pořadí instalovat service packy CAD produktů?
Tip 4254:Jak zkopírovat uživatelské vlastnosti do jiného souboru Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.