Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3197 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Adaptivity

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 173
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Adaptivity
    Zasláno: 06.srp.2020 v 07:49
Zdravím,
Vo funkčnej zostave sa po spustení riadenia väzby zobrazilo toto hlásenie
Väzby sú v poriadku
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 39048/2_2020-08-06_07-48-19.JPG



Miloš
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 282
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2020 v 09:06
Pokud používáte adaptivitu, musí být nastaveno adaptivní vše - jak součást, tak prvek, tak i náčrt. a vdialogu pro řízení vazby zaškrtnout "řídit adaptivitu"

Nejspíše ale asi adaptivitu nepoužíváte. Pak překontrolujte vazby, zdali tam nemáte nějakou navíc, která by bránila pohybu. Případně pomůže, pokud základ, vůči kterému chcete pohybovat ukotvíte - nastavíte jako "pevný". 
Dále to může být strukturou sestav a podsestav. Vždy by se mělo pohybovat s celým komponentem v dané sestavě ( podsestavou či modelem). Pokud tomu tak není a je to třeba v podsestavě, je nutno nastavit  podsestavu jako "flexibilní".

Může toho být víc, z obrázku to poznat není, ale jsou ty hlavní body.

Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 173
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2020 v 12:24
už som to zistil.
Bolo to jednou vazbou navyše :)
ďakujem
Miloš
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12559:VIPKontrola adaptivity v sestavách a hromadné vypnutí (iLogic)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.