Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2726 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Štítky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
geniussa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.srp.2020
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace geniussa Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Štítky
    Zasláno: 09.srp.2020 v 11:11
Zdravím všetkých.
Potreboval by som poradit:
Mám plechový štítok (vysačka) do ktorého je vyrezané číslo. Existuje nejaká možnosť ako urobiť povedzme 100 štítkov s rôznymi číslami bez toho aby som to musel ručne prepisovat?
Dakujem.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2020 v 11:40
Stejne pro pálení  musíš udělat ruzné pálici programy tak tohle vlozit do jednoho modelu je zbytečné ne?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2020 v 11:53
Pokud bys to ale i  tak potreboval tak bych to resil asi az v DXF ci DWG pres  tenhle postup https://www.youtube.com/watch?v=Z3TCXm0bCq0
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1418
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2020 v 12:42
Kdysi jsem tohle řešil a odpověď byla:
- Vytvořit model, kde to číslo bude vložené do náčrtu jako text s odkazem na iVlastnost
- Napsat jednoduchý skript, který pro každé číslo v seznamu (v kódu) provede následující:
    * Změní hodnotu iVlastnosti
    * Aktualizuje model
    * Provede export
Zpět nahoru
geniussa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.srp.2020
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace geniussa Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2020 v 14:38
Toto by bolo fajn len neviem ako to urobit.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1418
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.srp.2020 v 01:47
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 3749:VIPJak zadat víceslovní název atributu bloku (s mezerou)?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.